Makale Yaz
sinoplu
Bu haberi yazdır
Cok büyük bulunmaz Hint Kumasi degerinde Emek Hirsiziymisiz
 Ağu
30
 2012

Arkadaslar renktaslar malumunuz pazar günü oynanan derbiden sonra üzerine vazife olanda olmayanda oyuncumuz Burak Yilmaz ve onun üzerinden Kulübümüze yakistirmadigi hirsizlik sekli birakmadilar.

Son zamanlarda nedendir bilinmez bizim yönetimimiz kimseye satasmadigi halde sadece gercekleri dile getirdikleri icinmidir nedir Galatasarayimiza karsi her taraftan bir saldiri söz konusu.

Kibirbahce ve onun yöneticileri yetmiyormus gibi simdide Besiktas tarafindan bi takim saldirgan yöneticiler cikti.

Bilmem stad konusundan ötürü kirilmislarda her galatasaray macinda haksizliga ugruyorlarmista falanda filanda..

Stad konusundaki oynadiklari oyun herkesce malumken, her galatasaray macinda taraftarlarinin yaptiklari ortadayken üstüne üstlük her besiktas macinda bizim alehimizede yanlis kararlar verilirken böyle bir yaygara kopartilmasi gercekten inanilacak sey deyil.

Nedir bu son zamanlardaki her gecen gün dahada artan Galatasaray düsmanliginin Galatasaraya karsi saldirilarin nedeni ben cok gercekten cok merak ediyorum.

Iki cift lafda oyuncumuz Burak Yilmaz ve onun üzerinden kulübümüze hirsiz yakistirmasi yapan herkese ve Fatih Terime rahat uyuyabiliyormusun diye soran Hincal Uluca söylemek istiyorum.

Günlerdir yaygara koparan emek hirsizi ve bundan daha agar yakistirmalar yapanlar hani nerdesiniz?

Neden dün aksam Kibirbahce ile Spartak Moskova arasinda oynanan macta ikisi ceza sahasinda olmak üzere üc hakemi aldatmaya yönelik yapilan hareketlere neden sesiniz cikmiyor?

Yoksa yabanci takimlara karsi oynanan macta yapilan bu tür hareketler emek hirsizligi veya utanilacak hareketler olarak görülmüyor mu?

Hani nerdesiniz ortaligi ayaga kaldirsaniza.

Tabiki kaldiramazsiniz cünkü o takimin basindaki Baskandan dagda kurt sürüsünün arasinda kalmis gibi korkuyorsunuzda ondan.

Sesiniz cikmaz cünkü sizde daha Burakin Pozisyonunda rakip oyuncu tarafindan müdahele oldugunu pozisyondaki tek cikmazin icerdemi disardami tartismasi oldugunu dile getirebilecek yürek nerde.

Burak Yilmaz icin günümüzün Arif Erdemi yakistirmasi yapana kadar yiyorsa kibirbahcenin Baskanindan kormuyorsaniz her macta kendini en az üc defa yere atan yillardir bunu yapmasina ragmen nedense hic tepki görmeyen Alexe bu tür yakistirmalar yapsaniza

Ama nerde benim güzel ülkemde bunlari yapabilecek objektif kalabilecek futbolu bilen adam nerde.

Bakalim Futbolun bir oyun oldugunu ve her macta bu tür olaylarin olabilecegini ne zaman algilayabilecegiz.

Pazar günü belki Besiktasin aleyhinde bir hata yapilmistir ayni macta Galatasarayin aleyhinede hata yapilmistir muhtemelen üc bes mac sonra bizim aleyhimize yapilan bir hatadan ötürü biz puan kaybedicez yada besiktas oynadigi rakip takimin aleyhine yapilan biz hata sonrasinda puan veya puanlar kazanacak.

Bunlar gayet normal futbol dogasinin kanunu cünkü sonucta bu sporu uygulayanlarda yönetenlerde insan.

Neticede bir takimin lehine ve aleyhine yapilan hata sayisi bi sekilde kendini öyle yada böyle dengeliyor bunun icin yaygara koparmanin bu isten ekmegini kazanan bi adami idam etmenin yarari mantigi gerekcesi nedir yillardir anlayamadim gitti.

Son sözüm Hincal Uluca.

Merak etme Hincal Uluc Fatih Terim gyet rahat uyuyordur.

Fatih Terim pozisyon hakkinda bisey demediyse basin toplantisinda sinirli oldugundandir bu acikca ortadaydi.

Ayrica size gecen sezon oynanan ve Galatasarayin linc edildigi antep macini veya sivas macini.

Iki mactan sonrada Fatih Terim hakemler hakkinda tek kelime kötü söz etmemis aksine hakemleri korumustur.

O yüzden hic ama hic merak etmeyen hocamiz bi cok kez kanitladigi gibi dogrulari söylemekten cekinmez ve böyle bir insan oldugu icinde gayet rahat uyuyordur.

Beni tek sevindiren konu kulübümüzün son zamanlarda artan saldirilara kulak asmayip calismalarina devam etmesidir o yüzden bu sezonda ve önümüzdeki sezonlardada üzerine koyarak basarili olacagimizdan hic süphe duymuyorum

Yazimi okudugunuz icin tesekkür eder saygilarimi sunarim.

sinopluaslan

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...