Makale Yaz
gsforever
Bu haberi yazdır
AMACIMIZ TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEK
 Ağu
07
 2012



Galatasarayımız yıllar sonra şampiyonlar ligi arenasında gösterecek kendini, her Galatasaraylı gibi bende önümüzdeki sezon için Türkiye liginden çok avrupayı düşünüyorum, hep ona göre kafamda kadro kuruyorum, arenada çalacak o şampiyonlar ligi müziği ve taraftarımızın muhteşem şovlarıyla Avrupa takımlarını hayrete düşüreceği günü bekliyorum.Yıllardır hasretini çektiğimiz, en azından kupa almasakta övünerek bahsedebileceğimiz bir Avrupa maceramız olmadı. İmparator ve kurmayları biliyoruzki hep bunu arzu edip çalışıyorlar. Şampiyonlar ligi dünya futbolunun en büyük ve en zor oraganizasyonlarından birisi, ki artık , dünya futbolunda büyük balık küçük balık ayrımı kalmadı, Barcelona ve Reali ayrı tutarsak tabi J peki Galatasarayımız bu sene avrupada ses getirebilir mi? Hepimizin merakla beklediği soru bu.

Tabiî ki isteriz ebouenin hamite gönderdiği, hamitin sağ kanattan sokulup selçuğa döndüğü selçuğun içeriye bakıp burağın çapraz koşusuyla kendini bomboş bulan elmandere ara pasını bıraktığı ve akabinde elmanderin sert şutunun filelerle buluştuğu bir şampiyonlar ligi maçı, henüz dakikanın 10u gösterdiği, muhteşem bi baskıyla Avrupalıya sahayı dar ettiğimiz bir şampiyonlar ligi maçı, hepsi hayallerimizi süslüyor.

Aslına bakarsak her mevkide iyi oyuncularımız var ama bana hala temel taşlardan eksikler olduğu bir gerçekmiş gibi geliyor. Kalemiz emin ellerde bundan şüphe yok, sağ bekte ebouenin başına bi şey gelirse hamiti çekeriz eyvallah, Sabri en son tercih hadi onada okey, stoperde semih genç demiyeceğim çünkü ona güvendikçe dahada iyi oynuor, puyolda gençti J Ujfalusi yaşlı kurt, dannyde bana göre iyi işler yapacak. Ama benim direkt oynatıp korkmadan seyredebileceğim 3 stoperim var elimde bu saydığıma göre, Gökhan zanı saynıyorum bile, gelelim sol beke, hakan balta standart üstü hiç olamıyor, hep on üzerinden 6.5-7yle oynar ama daha 8e çıktığını göremedik. Ve maalesef takımda onu kesecek oyuncumuzda yok, madem avrupada başarı istiyoruz buraya direkt oynayacak bi adam lazım. Ortaya gelirsek bolluk göze çarpıyor fakat Selçuk ve gelirse meloyu zorlayacak bir adam ben yine göremiyorum, solda riera Galatasarayın kalitesinde değil ve olamazda, amrabat ligde yürür gider ama avrupada ne yapar bi soru işareti, emre çolağa güveniorum ama fiziği yetersiz gibi, aydın sizi her an yarı yolda bırakacak bi Ferrari gibi, yekta artık oynamalı, culio bence hep bi joker olabilir. Forvete gelirsek yine bi bolluk yine bi bereket. Fakat elmander dışında hepsi aynı gibi ki elmanderimizde bitirici bi forvet değil, her bulduğunu affetmiyecek biri değil. Burak iyi hoş süratli arkaya sarkar ama gün gelir casillasla bile karşı karşıya kalabilir fakat topu öyle bi yere atarki ağlarız J umut iyi niyetli ama o da bitirici değil. Necati bildiğimiz Necati, Sercan sanki bu sene daha bi hevesli daha bi verimli olacak gibi.

Yani avrupada imparatorun ve takım olma durumumuzla bi yerlere gelebiliriz ama hala şampiyonlar ligine gideriz üst tura garanti çıkarız, çeyrekte zorlarız, yarı final görürüz kimse diyemez. Bugünkü kadromuzla ligi yine lider bitiririz ama her Galatasaraylının önceliği avrupadır ve ordaki başarılar unutulmaz, bunun için bana göre hala en az 3 iyi oyunucumuz olması gerekir.

Tabi daha erken biz bu sene hele bi üst tura çıkalım seneye kadromuzu iyice güçlendirip daha iyisini yapacaz derlerse o da mantıklı bi harekettir, zaten o arenada pat diye başarı gelmez bizim arenadaki gibi yada pardon biz Kadıköy arenasında almıştık kupayı J

Galatasarayımız illaki başarılı olacaktır ama Avrupa işi sabır gerektirir bunu unutmamalıyız…






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...