Makale Yaz
erdu35
Bu haberi yazdır
SAHA İÇİNDEKİ VE DIŞINDAKİ HAMİT ALTINTOP
 Tem
23
 2012

Yeni transferlerimizden Hamit ALTINTOP geçtiğimiz günlerde Gs Tv'de programa konuk oldu ve soruları yanıtladı bildiğiniz üzere.Programı izledikten sonra kafamda oluşan fikirleri yazmak istedim bugüne nasipmiş.Geç oldu biraz ama kusuruma bakmayın artık.

Açıklamalarından en çok dikkatimi çeken 2 şey ise şu oldu : Sahada başarılı olduğumuz zaman kendimi daha iyi hissedeceğim ve Galatasaray taraftarı gibi bir taraftar topluluğu takımına sezon içinde ekstradan 8-10 puan getirir.

En önemli kısım ise bizler ile alakalı olan kısım sanırım.Çünkü kendisine yöneltilen Galatasaray taraftarı hakkına ne düşünüyorsunuz sorusuna popülizmen uzak tamamen realist bir cevap vermiştir.Bize methiyeler düzüp bu şekilde yaranma çabası içine girmeyerek olayları ne kadar profesyonelce ele aldığını göstermiş oldu.

Yanlış anlaşılmasın bizi öven futbolcularımıza bize yalakalık ediyorlar , yaranmaya çalışıyorlar demiyorum.Elbette bizim hakkımızda olumlu düşünmeleri sevindirici ama Türk futbolunun her zaman ihtiyacı olduğu profesyonellik anlayışı Hamit Altıntop'ta fazlası ile mevcut ve bu durum bizim adımıza çok sevindirici.

Aslında bana göre Hamit Altıntop'un vermeye çalıştığı mesaj şu : Geldiğim camianın büyüklüğünün farkındayım ve işimi en iyi şekilde yaparak hem kendimi hem de camiamı mutlu etmek istiyorum. Ve bu süreçte Galatasaray taraftarının ne kadar önemli bir rol oynayacağının farkındayım.

Hamit'in bu gerçekçi yaklaşımı bize sezon içinde takımın gidişatında da çok faydası olacaktır mutlaka.Hamit'in saha içi performansını anlatmaya ve konuşmaya zaten gerek yok hepimiz çok iyi biliyoruz.Bunun yanı sıra Hamit'in bize profesyonellik anlamında katacaklarının göstergesi olan bu açıklamalar bizim adımıza ekstra olumlu bir gelişme diye düşünüyorum.

Umarım sakatlıktan uzak güzel sezonlar geçirir formamız altında ve üstün başarılar elde eder.Transferi kulübümüze hayırlı ve uğurlu olsun.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sizlere de okuyup vakit ayırdığınız için teşekkürler.Sürç-i lisan ettiysek affola. Sevgi , saygı ve sağlıkla kalmanız dileğiyle.

Erdoğan BİNOĞLU





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...