Makale Yaz
metin34oktay
Bu haberi yazdır
Rüya 11
 Tem
05
 2012

Galatasaray Yönetiminin, Transfer konusundaki sessizliği, pek sağlıklı bir durumu işaret etmiyor. Ezeli rakip Fenerbahçe'nin yaptığı transferler, gerçekten çok iyi transferler. Açıkçası ben de imrendim. Bu gidişle de Fenerbahçe'ye rakip olamayacağımızı düşünüyorum. Eğer biz Avrupa'da ismimizi duyurmak, Ünal Aysal'ın da söz verdiği gibi Avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girmek istiyorsak. Artık kesenin ağzını açmamız ve Rüya 11'i kurmamız gerekiyor. Rüya 11'e gelmeden, Kulübün satılacak oyunculardan iyi bir gelir elde edeceğini düşünüyorum. Baros, Pino, Riera, Sercan, Kazım ve diğerleri. Culio'nun dönmesinden yanayım tabii ki de.

Özellikle defansta ki sıkıntımızdan dolayı, 4-4-2 taktiğiyle, Şampiyonlar Ligi'nde tutunamayacağımızı düşünüyorum. 4-5-1'e dönülmesinden yanayım. Rüya 11'de de bunu göreceksiniz.

Evet, gelelim transferlere.

1-Hamit Altıntop

Hem yerli, hem de tecrübesini hepimizin çok iyi bildiği, defansif gücü yüksek bir oyuncu.

2-Manuel Fernandes

Çok iyi tanıdığımız üst düzey bir futbolcu. Beşiktaş'ın malum durumlarından dolayı yıldız oyuncularını elden çıkarmak istiyor. Ve Fernandes'e gelen tek teklif ise Rubin Kazan'dan 5.Milyon Euro, Beşiktaş ile sıkı bir pazarlık ile bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum.

3-Michael Bastos

Bastos'u az çok tanırız, fizik gücü yüksek, takıma oldukça katkısı olan, Brezilya'da da forma şansı bulan, harika bir oyuncu.

ve 4- Matias Suarez

Bu transferin yapılması Şart! Şart! Şart! Hem genç, son vuruşları harika, Fatih Terim'in de çok beğendiği bir isim.

5- Alper Potuk

Yerli ve daha 21 yaşında genç, kaliteli. Galatasaray'a da sıcak bakan bir oyuncu. Bu transferin gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok.

Ve Rüya 11

                        Muslera

Eboue      Ujfalusi      Semih   Hakan

                          Melo

             Selçuk        Fernandes

Hamit                                   Bastos

                        Suarez

Not:)Lig'de yabancı kuralı olduğundan, Melo'nun yerine Alper, Bastos'un yerine Engin düşünülebilir.)

Şimdi diyeceksiniz bu kadar oyuncuya oldukça fazla bütçe lazım, zaten olsa da Ünal Aysal o kadar harcama yapmaz. Doğru söylüyorsunuz yapmaz. Ama yapmalı, yapacak. Eğer sen adını şerefle taşıdığımız Galatasaray'ımızı bir yerlere getirmek istiyorsan, bu kadro bizim için rüya olmamalı, gerçek olmalı. Galatasaray'a da böyle bir kadro yakışır. Ve kuşkusuz büyük başarılar gelir. Yazımı okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaşasın GALATASARAY!






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Temmuz (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...