Makale Yaz
negative
Bu haberi yazdır
Bir Transfer Hikayesi...
 Tem
04
 2012

25 Haziran... Haziran sonu... Temmuz başı... Temmuz'un 5'i... Oldu olacak ara transfer tarihi verin de kimse beklemesin boşuna Assaidi'leri, Melo'ları, Bendtner'leri...

Sayın başkanımız Ünal Aysal'ın taraftarı uyutma politikaları sabrı taşırmakta. Çok değil daha 50 - 55 gün önce Şampiyonluğun ardından büyük sevinç yaşayan Galatasaray taraftarı, şimdi isyan etmekte. Bunu taraftara yaşatmaya Galatasaray'ın başında bulunan hiç kimsenin hakkı yoktur. Ünal Aysal artık sabrımızı taşırmakta. Taraftarla resmen dalga geçiliyor. Ne gibi umutlar peşindedir kendisi bilemiyoruz lakin artık gerekli mevkilere gerekli transferlerin bir an önce yapılmasını istiyoruz!

Her yerde Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Dirk Kuyt'ın fotoğraflarını, haberlerini görmekten bıktık! Galatasaray Kulübünü ''beceriksiz'' olarak tanıtmak kimsenin hakkı değildir! Sayın Ünal Aysal'ın kendi beceriksizliğinin ceremesini Galatasaray Kulübü çekmemelidir. Yazıktır, günahtır bu taraftara.

Alınan futbolcular ile bu takım Avrupa'da boy gösteremez. Umut Bulut'u neden aldınız zaten anlamış da değiliz. Sırf transfer yapmak olsun diye, bir müddet de olsa taraftarı oyalamak için aldıysanız eğer; Umut'a vereceğiniz parayı Assaidi'ye verseydiniz ya da Melo'ya, çoktan bitmişti transferleri. Kasamız parayla doldu ama hala ucuz indirimlerin peşine düşmekten oyuncu alamaz olduk. Pabon'u almadınız. Videolarını bir günde binlerce Galatasaray taraftarının izleyip de hayran kaldığı ve heveslendiği futbolcuyu alamadınız. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Melo geçen sezon takımı sırtlayan, taraftarın sevgilisi durumunda olan bir oyuncu iken maaşında indirime gitmedi diye direttikçe direttiniz, alamadınız. Amrabat'ı alamadınız. Assaidi zaten çorba oldu, ne içinden çıkabildiniz bu durumun ne de adam gibi bir açıklamada bulundunuz, alamadınız. Koyun gibi izledik web sayfalarını, spor haberlerini; belki transferden bir haber vardır diye. Ne zaman baktıysak sıfıra sıfır elde var sıfır. Bir de tuttunuz ''Galatasaray taraftarlarının göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ederiz.'' gibi demeçler verdiniz medyaya. Hangi taraftar sabırlı? Ne sabrı? Kimi kandırıyorsunuz? Galatasaray taraftarı tepkilidir, sabırlı değil. Basına yalan yanlış demeçler vermeyin artık. Galatasaray taraftarını uyutma politikanıza bir son verin.

Galatasaray Kulübünü beceriksiz durumuna düşüren bir başkan istemiyoruz. Sabrımızı taşırdınız. Aldığınız futbolcuların Galatasaray'a katacağı güç tartışılır durumda ve halâ taraftarın sabırlı olduğunu iddia ediyorsunuz.  Bu takımla Avrupa'da hiç bir başarı yakalanamaz. Kimseyi kandırmayın, transfer yapın.

Sayın Ünal Aysal'dan daha fazla sabrımızı taşırmamasını ve en kısa sürede verdiği vaadleri yerine getirimesini temenni ediyoruz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Temmuz (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...