Makale Yaz
hgoktask
Bu haberi yazdır
Git Nereye Gidersen Ama Sakın Asla Gelme ARENA'YA
 Haz
24
 2012

Merhabalar sevgili renktaşlarım...

Öncelikle kısaca yazımın içeriğinden bahsetmek istiyorum. Yazım bjk'nin arena oynamak istemesiyle alakalı.

Beşiktaş kulubü ısrarlı bir şekilde gelecek sezondan arenada oynamak istiyor evet isteye bilir ama asla oynayamaz oynamamalı buna izin verilmemeli. Bazı medya organları ısrarlı bir şekilde beşiktaşın arenada oynayabileceği yönünde haberler yapmaya devam ediyor ama bilmiyorlar ki yada düşünemiyorlar ki böyle birşey asla olmayacak. Yok neymiş arena devletinmiş arenayı devlet yaptırmış kardeşim devlet yaptırdıysa karşılıksız mı yaptırdı bi bedel almadı mı İstanbulun merkezinden koskoca Ali Samiyen Arazisini kim verdi de hala laga luga yapıyorlar. Kim ne derse desin ne isterse istesin umuyorum ki yönetim buna izin vermez vermemeli.

2003 yılında nasıl beşiktaş inönüyü bizimle paylaşmadıysa biz de onlarla paylaşmayız. Bizim taraftarımız olimpiyat eziyetini çekecek buna tüm herkes okey verecek ama söz konusu beşiktaşa gelince hazır stada gelebilir oynayabilir yok öyle bir dünya. Git kardeşim stad mı yok sanki koskoca ülkede git kardeş takımın fenerin stadında oyna git sevgili başkanınızın yaptırdığı kasımpaşının stadında oyna git eyübün stadında oyna nerde oynarsan oyna ama asla arenayı aklından bile geçirme zira ne olduğunu anlamadan bir gün ansızın aslanın pençesini kanatlarında hissedersin ve bir daha asla uçamızsın.

Galatasaray başkının bu konuda net bir tavır ortaya koymaması benim canımı çok sıkıyor kardeşim sen başkansın gerekirse vur masaya yumruğunu korkma arkanda 25 milyon galatasaray taraftarı var kimse bişi yapamaz ne başbakan nede spor bakanı nede tff başkanı nede lig tv kimse sana kimse dokunamaz sen galatasaray başkanısın net bir şekilde tavrını koy ortaya bjk arenada oynayamaz de buna müsade etmeyiz de yok buna genel kurul karar verir yok şöyle olur böyle olur deme net bir şekilde belirt tıpkı adnan öztürk'ün yaptığı gibi.

Arena Galatasarayındır galatasarayın galatasaray taraftarının izni olmadan kimse orda oynayamaz çöp dahi kımıldatamaz... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...