Makale Yaz
heryerdeyiz-ua
Bu haberi yazdır
3 kulvarda mücadele
 Haz
23
 2012

Arkadaşlar yazdığınız yazıları okudum ve bende bir yazı yazmaya karar verdim. Yaz döneminin birinci konusu olan transfer hakkında, bir de son zamanlarda içinde bulunduğumuz durumlarla ilgili.

Arkadaşlar öncelikle transferlerden başlayayım.

Dany, geçtiğimiz sezonda ligimizin en önemli stoperlerinden biridir. Ben gaziantepspor'la olan kupa maçında arena'daydım ve adam adeta tek başına oynadı defansta. Bazen riske girebiliyor ama İmparator onu uyaracaktır gerektiği gibi. Kesinlikle kaliteli bir stoper ve ujfalusi'nin seneye futbolu bırakacak olduğunu düşünürsek geleceği olan bir transfer, hayırlı olur inşallah.

Umut Bulut hakkında ben biraz şüpheci bakıyorum ama kesinlikle kötü bir futbolcu değil. Bizde başarılı olabilirmi acaba. İnşallah fatih terim onu nasıl kullanacağını bilir. Gerçi borsaya bildirilmiş olmasına rağmen henüz netleşen bir transfer değil şu an için. Kiralama formülü kesinlikle yerinde bir karardır ve Sstın alma opsiyonuyla birlikte tabi. Gelirse inşallah faydalı olur.

Gündemde sayısız transfer haberleri var galatasarayımız hakkında yazılıp çizilen. Çoğu da balon haber tabiikide :) Bizim ihtiyacımız olan yerler kesinlikle bir sol ve sağ açık, forvet ve bir de stoper. Forvet için en iyi adaylar bana göre Demba ba ve Matias Suarez. İkisinden birisi gelirse kesinlikle çok faydalı olacaktır. Elmander geçen sezonki performansını inşallah bu sezonda da devam ettirir. kesinlikle euro 2012 performansı ile değerlendirmemeliyiz. Sol ve sağ açık için Assaidi ve bir tanede türk olmasını istiyorum yabancı kontenjanından dolayı. Hamit, Gökhan Töre ya da Sercan saraer. tercihim sercan'dan yana ama ş.ligi için tecrübesiz olabilirmi diye d düşünmüyor değilim. Hamit ile ilgili düşüncem de biraz kıvırdığından yanayım eğer gelmezse de asla üzülmem. Aslanlar gibi Engin Baytarımız oynar geçen sezon olduğu gibi. Amrabat konusunda ise kesinlikle fatih terimi dinlemeliydiik ve 5 milyon euro gibi bir rakam vermeliydik. Ama yönetimimiz 7.5 milyon euro gibi bir teklif götürmüş. Bence verilebilecek en maksimum rakamdır. Daha fazlası da asla ve asla olmazdı. Amrabat iyi bir oyunxu ama daha fazla da etme. 15 milyon euro demişler ve gerçekten şaşırtıcı bir rakam inanamadım ben kendi adıma. Olmadığı en hayırlısı olmuş bana göre. Bence bir daha gündeme almamalıyız. Elbet kayseri bir gün bize muhtac olur.

Stoper olarakta kesinlik bir alternatif türk futbolcu almalıyız. Bu Ömer Toprak'ta olabilir Serdar aziz de olabilir. Ben semih'i çok seven birisiyim kesinlikle çok iyi bir stoper geleceği çok parlak olan birisi. Ama ş.liginde biraz şüphem var orası devler arenası çünkü. biraz tecrübesiz kalacağın düşünüyorum ben. Ömer toprağı alırsak eğer iyi bir iş yapmış oluruz alternatif olarak.

Hücum hattımız bu sene oldukça verimli geçeceğe benziyor çünkü çok alternatifli bir forvet hattımız var. Ve ben baros'un kalmasından yanayım tabi siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz ama yaptıklarını ne çabuk unuttunuz. Tamam son dönemde sakatlıklar ve formsuzluklar yaşadı kabul ama bu haliyle bile bu sezon 8 gol attı. Ve son kadıköydeki şampiyonluk maçımızda elmander'in yerine girdi ve kötü de oynamadı. Çünkü biz savunma ağırlıklı oynamıştık o maçta ve hücumu pek düşünmedik. En azından bir sezon daha kalmalı bu sezonda tutmazsa seneye gönderilmeli bence bir şans daha vermeliyiz baros'a. Eminim bu sefer değerlendirecektir.

Ve bir de son zamanlarda gündeme sıkça gelen stad konusu. Koskoca istanbul'da stat kalmamış gibi sanki gelip bizim stadımıza yuva yapmak istiyorlar. Kesinlikle olmaz olamaz olmamalı böyle birşey! Bu sene biz 3 kulvarda mücadele edicez stadımızın zemininde hasar olmamalı kesinlikle. Beşiktaşın serseri bir grubu var adları da çarşı. Taraftar değil bunlar kesinlikle! Süper kupa ilk maçında gördük inönü'de bize ne yaptıklarını, şimdi kalkıpta bir de buyrun stadımız kullanabilirsiniz mi diyeceğiz. yok arkadaş bu stat da SARI-KIRMIZI' dan başka bir renk görmek istemiyoruz! Bu sene kombinemizi aldık ve 36.000'i aşkın kombine de sattık beşiktaş stadımızda oynasın diye mi yaptık. Yönetim taraftarı dinle Ünal Aysal. Orada burada stadımızı kullabilirler diyerek umut verme. Genel kurulda tartışılır böyle birşey! Adamları umutlandırmayın kimse bizim mabedimize giremez ev sahibi bir takım olarak. Yönetime olan güven kaybolur eğer böyle birşey olursa. Size güveniyoruz ve böyle birşey yaşanmasın istiyoruz biz taraftar olarak. Biz diyorum çünkü kimse istemiyor böyle birşeyi. Gitsinler kasımpaşa'nın stadında oynasınlar ya da kadıköyde oynasınlar kuş arkadaşlarıyla birlikte. Burası ASLANLARIN YERİDİR! BURASI BİZİMDİR, SADECE BİZE AİTTİR!

Yazımı burada noktalamak istiyorum renkdaşlarım, umarım sıkılmazsınız biraz uzun oldu ama :)

Yorumlarınızı bekliyorum renkdaşlar iyi yada kötü ne düşünüyorsanız yazmanızı istiyorum..

#CimbomBaşıDikYürür!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Haziran (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...