Makale Yaz
mdemir
Bu haberi yazdır
Yönetime Mektup
 Haz
05
 2012

Sevgili Renktaşlar,

 

Bu, bu sitede yazdığım ilk makale. O yüzden olursa hatalarımın affını diliyorum.

 

Bu bir sorgulama yazısıdır. Hedefi ise başta Sn. Ünal Aysal olmak üzere, Galatasaray yönetimidir.

 

Sayın Ünal Aysal ve Değerli Galatasaray Yönetimi,

 

Kendini bildiğinden beri koyu bir Galatasaray taraftarı olarak izlediğimiz transfer politikasına ilişkin bir kaç sorum olacak.

 

1. Sezon başından beri sözleşmesinin bitiş tarihi (31 Mayıs 2012) belli olan, sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunan ve sözleşme bitiş tarihinden çok daha önce kendisini fazlasıyla kanıtlamış, taraftarın sevgilisi haline gelmiş bir Felipe Melo’nun bonservisinin alınması için bu kadar gecikilmesinin sebebi nedir?

 

2. Kulübümüzün semblü haline gelmiş bir isim olan ve her Galatasaraylının uzun yıllar takımın başında görmek istedigi, takımı tarihi bir hezimet döneminden bir senede yepyeni bir kadroyla düzlüğe çıkaran, şampiyon yapan, kulübün imajını ve prestijini bir anda arttıran, takımın ölü toprağını, başarısızlık alışkanlığını atmasını sağlayan ve SÖZLEŞMESİNDE “HER SEZON YENİLENMEK KOŞULUYLA 3 SENE” maddesi bulunan teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile KAP’a “Görüşmeler başladı” denildiği halde halen neden yeni sözleşme imzalanmadı?

 

3. Rakiplerimizin durumu ve bizim kadromuzun iskeletinin oturmuş olduğu düşünüldüğünde, Şampiyonlar Ligi’nden gelecek garanti para artı geçen sezonki başarının sağladığı gelirler de göz önünde bulundurularak, elimizde ligi uzun süre domine etmek ve Avrupa’da yeni tarihi başarılar elde etmek için bulunmaz bir fırsat dururken, transferde bu kadar ucuza kaçmaya olan eğiliminizin sebebi nedir? Kaliteli alın pahalı olsun ama uzun vadede ödediğinizi size misliyle kazandırmaz mı?  Kaldı ki “UEFA masumları cezalandırmaz” diyorsunuz ve bir yerde yine ısrarla sığındığınız “UEFA kararını bekliyoruz” bahanesine sığınıyorsunuz ve kendi içinizde çelişiyor, taraftarın güvenini ve daha da önemlisi saygısını yitiriyorsunuz. Bunun farkında mısınız?

 

4. 2. Ve 3. Maddeden hareketle, çeşitli haber kaynaklarınca da dillendirilen ve sizin de pekala haberdar olduğunuz “Yönetim içinde Fatih Terimi desteklemeyenler var, transfer o yüzden geciktiriliyor” gibi söylentiler içimi kemirmekte. Şayet bu doğruysa, Fatih Terim’in ayrılması için taraftarı karşınıza almaya ve Galatasaray’ı geriye götürmeye razı mısınız? Şayet öyleyse sizi ne taraftar ne de tarih affetmeyecektir bunun bilincinde misiniz?

 

Saygılarımla.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
 
Haziran (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...