Makale Yaz
kurekci
Bu haberi yazdır
2012-2013 Sezonu Politikası ve Transfer
 May
21
 2012

Öncelikle Sayın Fatih Terim'e ve siz Webaslan.com üyelerine  merhabalar. Galatasarayımız önümüzdeki sezonda SüperLig ile birlikte Şampiyonlar ligindede mücadele edecek ve herkesin düşündüğü gibi takımda belli bölgelerde eksiklikler var. Eğer gerekli transferler yapılırsa eminim ki hem ligi domine edip hemde avrupada beklenilen başarı elde edilecektir. Kadroyu tamamiyle göz önüne alırsak sırayla : 

1. Kaleci yönünden uzun bi aradan sonra çok şanslıyız. Allah kazadan korusun Muslera önümüzdeki sezonlar kalemizde bize güven vericek bir eldiven. Yedeği kesinlikle Ufuk olmalı malum Taffarelin gelişiyle Ufuktaki gelişim ortada. Aykut yerine ise alttan gelecek genç kalecilere yer verilmeli ve Aykuta teşekkür edilip yollar ayrılmalı. 

2.Defans yönünde bu sene başarılı gözüksekte aslında çok eksiğimiz var. Semih ŞL için çok tecrübesiz. Ujfaluji bi sene daha oynayıp futbolu bırakıcak. Servet zaten gidici. Gökhanın zamanı doldu dolacak. o yüzden genç yerli stoper ihtiyacımız var. benim düşüncem Serdar Aziz, Ömer Toprak, gelmeyi kabul ederse Serdar Taşçı gibi isimler Semihle iyi partner olurlar uzun yıllar. beklerde ise Eboue yalnız. ve afrika kupası zamanlarda bizi Sabriye bırakıp ömrümüzden yıllar çalmakta. mutlaka Sabriye artık teşekkür edilmeli ve yerine genç yerli bir sağ bek bulunmalı. Hakan içinde yedek bir yerli sol bek gerekiyor. Hasan A.Kaldırım en iyi seçenek olur.

3. Orta Sahaya baktıgımızda Melonun geleceği şüpheli gelsede gelmesede orta sahaya tecrübeli bir isim mutlaka bulunmalı. Ceyhun uzun boy dezavantajıyla bu bölgeye asla uygun değil. asıl gelelim sorunun olduğu yer kanatlar. transferde genç ve futbola aç isimlere yönlenmeli. bunun için HOLLANDA ligi 10 numara. Ajaxtaki gurbetçimiz Aras OZBILIZ mutlaka ve mutlaka alınmalı. Gökhan Töre ve Tunay Torun kadroya kazandırılmalı. yine Ajaxtan en çok görmek istedigim isim Siem De JONG ve Theo JANSSEN. Psv'den Dries MERTENS ve STROOTMAN.  bu isimlerden bir kaçı kadroya katılmalı.tabi hiç bir zaman gönlümüzden çıkmayan ABDUL KADER KEİTA'da bu isimlerin yanına bal kaymak olur. Ayrıca Riera , Culio , Pino gibi oyuncular GS'a yakışmayan topçular. hepsine teşekkür edilip yollanmalı

4.Son olarak forvet bölgesinde ise Elmander tek başına pozisyonda. ne Baros ne Sercan ne Batdal nede Stancu hiç biri artık GS futbolcusu yeteneğinde değiller. En az 2 transfer gerekli bu bölgeye. bunlardan biride yabancı olmalı. kanatlarda Töre ve Torun kullanıldıgı zaman forvette yabancı hakkı rahatlıkla kullanabilir. bu bölge için en büyük adayım tabiki Maties SUAREZ. alınabilcek en iyi forvetlerden biri şuan. ekonomik sorun olmazsa gönlümden alınmasını istedigim futbolcular ise fransadan. Lisandro LOPEZ, B.GOMİS, ve şampiyon Montpellier'in forveti Oliver Giroud. eğer ki kanatlara 2 yabancı alınırsa o zaman forvete bir gurbetçi forvetin yanına alınacak forvet sadece ve sadece Burak Yılmaz olmalıdır. 

yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim renkdaşlarım. umarım bu sezon transferde hüzün yaşamayız.





Etiketler : Türk Telekom
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...