Makale Yaz
selcukk8
Bu haberi yazdır
Yerli Xavi'mi, Yabanci Selcuk'mu ? Semih Kaya'mi, Pique'mi ? Galatasaray'mi, Barcelona'mi ?
 Nis
23
 2012

Bu benim ilk yazim ve siftahi Selcuk Inan (Yerli Xavi) ile yapmak istedim. Selcuk artik performansini o kadar yükseltti ki ona 'Yerli Xavi' degil. Xavi'ye 'Yabanci Selcuk' diyesim geliyor. Saka bir yana; 33 Macda 12 gol, 13 asist.. Sogun kanliligiyla olsun, Frikikleriyle olsun, Asistleriyle olsun, Golleriyle olsun Selcuk Galatasarayimizin Beynidir. Insallah bir sakatlik gecirmez de, bizde bu sekilde bir Beyin Sarsintisi yasamayip, Süper Finali kazasiz, belasiz bir sekilde atlatiriz.

(Su andan itibaren yazicaklarim sadece Hayal Ürünüdür! ..Dünkü Macdan sonra morallerimizin bir nebze olsun yerine gelmesi amaciyla..)

Galatasaray - Fenerbahce Macindan Sonra..

Galatasaray ile Fenerbahce arasinda oynanan macdan sonra büyük tartismalar yasanmaya baslandi. Sizlere bu tartismalari kisaca özetliyoruz..

Galatasaray Barcelona'mi oluyor ?

Selcuk Inan'a 'Yerli Xavi' lakabi, Semih Kaya'yi da Pique'nin oyun tarzini animsatmasindan ötürü akillara Galatasarayimizin 'Barcelona yolunda ilerliyor mu ?' sorularini da beraberinde getiriyor..

Fatih Terim bu sorulara noktayi koydu..

Galatasarayimizin Barcelona yolunda ilerledigi gündeme bomba gibi oturdu. Fakat Imparator Fatih Terim bu tartismaya son noktayi koydu 'Biz Barcelona yolunda ancak gerileyebiliriz, Barcelona yolunda ilerleme gibi bir durum söz konusu bile olamaz.'

Semih Kaya ve Selcuk Inan'dan sert Cevap !

Konuyla ilgili takimimizin basarili Futbolculari Selcuk Inan ve Semih Kaya olducka carpici aciklamalar yapdi. Selcuk Inan sert bir dille konusurken 'Bana 'Yerli Xavi' denildigini duydugumda cok üzüldüm. Ben Hatay'da top kostururken bir gün Xavi geldi ve bana nasil bu kadar soguk kanli oynayabildigimi sordu. Bende ona sicakkanlilikla cok fazla düsünmemesi gerektigini, benimle bi kac saat oynadikdan sonra onun'da benim oyun tarzimi benimseycegini söyledim. Bir iki saat oynadikdan sonra Xavi Kardes sanki benim oyunu kopyalamiscasina bu oyun stilini benimsedi. Simdi kimse inanmiyo bana ama 'Yerli Xavi' denilmesi cok agirima gidiyor' dedi. Semih Kaya ise konuyla ilgili cok fazla bir sey söylemiyecegini dile getirirken 'Pique'ye oyun tarzimla iligili benzetildigimi ögrendigimde cok sevindim. Tabiiki Pique adina. Benim gibi bir oyuncu ile kiyaslanmak onun icin büyük bir seref olsa gerek' sözleriyle Fotbolseverleri sasirtmadi.

Trabzonspor tarafindan ilginc Iddia

Trabzonspor oyuncularindan Burak Yilmaz, Serkan Balci ve Teknik Direktör Senol Günes konuyla iligili 'Lütfen Galatasaray'i Barcelona ile degil bizimle kiyaslayin, bunun nedeni ise yillar önce Trabzonspor ile Barcelona takimlarinin Uefa tarafindan renk benzerligi nedeniyle dünya siralamasinda karistirmis olmasidir! Trabzonspor'un bulundugu noktaya bu sayede Barcelona gecmis ve büyük bir avantaj saglamistir. Adalet elbet tecelli eder' dedi.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...