Makale Yaz
nurinho
Bu haberi yazdır
ARDA TURAN VE YARIM KALAN AŞK
 Ağu
10
 2011

Arda Turan bizim son 5 yılımızın en büyük değeri,aradığımız,özlediğimiz,bize yakışacak kişilikte olan ve en önemliside bizim içimizden gelen bizi anlayan birisiydi.

Ardanın adını ilk olarak bizim efsane unutulmaz şampiyonluğa ulaştığımız son 16 olan sezonun 29. haftasında masisasporda iken bizim gönlümüzü fethettiği fener maçında duymaya başladık.O Arda gönülden galatasaraylılığının ilk kıvılcımlarını oracıkta göstermişti bizlere oynadığı oyun ve yaptığı asistlerle bizleri sevince boğmuştu.

Bir avrupa maçıydı hayalleri gerçek olmuştu belkide hayatındaki en mutlu anıydı ve bizlerde ali samiyende o dakikalara şahitlik etmiştik işte beklediğimiz özlemini çektiğimiz sembol olmaya aday kendi içimizde çıkan yıldız oydu.

Artık arda turan ilk senesinde bizleri oyunuyla mest etmiş.ve gururlandığımız adını ali samiyende haykırdığımız kişi olmuştu.çok geçmeden gelen 2008 yılındaki şampiyonlukta yaptığı önderlik ve gösterdiği performansla yıllarca bizde 66 numaralı formasıyla hatırlanacaktı.

Bu başarılar birilerini kıskandırıyor ve çekememezliğe sebep oluyordu.Arda ile onu çok seven taraftarı birbirinden koparmak için başladılar oyuna.İlk olarak fener haberleri çıkmaya başladı.Ancak ardayı tanımıyolardı o emre gibi yetiştiği arda olduğu yere ihanet etmezdi.Nitekim allah bana fener forması giymeyi nasip etmesin diyerek bir kez daha gönüllerimizi fethetmişti.

2.oyuna yandaş fener medyası girmişti planlar şöyleydi:Ardanın özel hayatı gündeme gelerek performansı düşürülecek ve takımın kötü gidişatındaki tek suçlu olarak taraftarın önüne atılacaktı ve bunda başarılı oldular.Arda ve onu bağrına basan taraftar bu oyuna düşmüştü.Kader onu 3 yıl önce hayatının en mutlu gecesinin hayallerine ulaşma fırsatını verdiği yerde bu kez hayatta en çok üzüleceği ve bi daha asla o mutlu arda olamayacağı oalyı yaşattı.Bu olay 10 numaralı formasıla ali samiyen çok sevdiği ve kendi içinden birisi olarak gördüğü topluluk tarafından ıslıklanmaktı.

İnanıyorum ki bu yarım kalşan aşk tamamlanacak elbet bir gün birleşecek.Son olarak ardanın bütün galatasaray taraftarının aynı bizde olduğu gibi destekleneceğinden ve günü birinde tekrar sembolleşeceği ve kaptanlığa devam ederek büyük başarılar kazanacağı yuvasına dönmesini bekliyeceğiz.

SENİ HEP SARI KIRMIZI PARÇALI  FORMALI ARDA OLARAK HATIRLAYACAĞIZ.....

HOŞÇAKAL ARDA TURAN...

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...