Makale Yaz
yasinldkl
Bu haberi yazdır
BOŞA KÜREK
 Şub
22
 2019

Öncelikli olarak tüm caimaya taraflı tarafsız herkese kolay gelsin

Sezon sonu yapılacak olan değişimi 4 gözle bekliyorum ve merak ediyorum

İnşallah çalışmalar başlanmıştır.Kadromuzda yarı faydalı yetersiz çok oyuncumuz var.Hal böle olunca ister istemez yollarımızı ayırmak istememiz en doğal hakkımızdır.

Biz yollarımızı ayırdıktan sonra başarılı olur olmaz tartışılır.nihayetinde bizde yıllarca durup başarılı olamamış, alt yapımızdan gelmiş olanlara yada arkasında bekleyenlere haksızlık yapılmış oluyor. Artık evrensel futbolda genç olarak hitap edilen yaş grubu 18-21 arasıdır ülkemizde 25-26 yaşındaki oyuncuları genç olarak görüyoruz en büyük hatalarımızdan biridir daha fazla güven ve şans vermeliyiz.

Gelelim nazicane fikirlerime ve görüşlerime ;

Sinan gümüş: 3 4 yıldır parladı parlayacak patladı patlayacak diye bekleye bekleye yaşlandı oyuncu artık yollarımız ayrılmalı.

Ahmet Çalık: Geldiğinden beri istenen performansı veremedi o şansı göremedi satılır kiralanır ama değerlendirilmeli.

Selçuk inan: Yapmış olduğu hizmetler göz ardı edilemez ama artık yeter değişken performansı ve yaşı ile yavaştan teşekkür edilmeli. 

Ryon Donk: Fatih hoca geldikten sonra kendini buldu kabul ediyorum soğukkanlılığı ve duruşuyla güven veriyor ama belli bir gelecek göremiyorum malum yaşı artık jubile den fazlasını kaldırmaz.

Ömer Bayram: Çalışıyor Çabalıyor ama bizim için yeterli değil çünkü kısıtlı yetenekleri bizi üzüyor yaşı genç bir oyuncu değil ve kariyerini başka yerde devam etmeli

Muğdat Çelik: Karakterini kişiliğini sevdiğim insanlardan biri ama kariyerinde başarılar dileyip genç oyunculara fırsat verilmeli 

Şimdi yapmamız gerekenler çok açık ve net kaliteli yetenekli genç oyuncular bulup alt yapımızla birleştirip önümüzü görmek.

Haziranda bakarız hallederiz mantığı yanlış şimdiden anlaşılıp, prensip anlaşmalar yapmamız gerekli.

Geleceğe umutla bakıyorum Scout ekibi bizim gibi taraftarların sözlerine ufakta olsa bi göz atmalı 

Fatih hoca zaten iyi niyetiyle elinden geleni yapıyor bazen eli kolu bağlı olması bizleri de üzüyor el ele verip birlikte zorluklarla baş edeceğiz.

Ve Taraftar grublarımıza sesleniyorum bi kaç yerde borsamızın yerlerde olduğunu ve isyan eden renktaşlarımızı görüyorum arkadaşlar bu konunun üzerinde duralım ve yönetime sesimizi duyuralım yazıktır günahtır el ele verelim bir olalım.

Başınızı ağrıttığım için kusura bakmayın iyi günler dilerim. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...