Makale Yaz
selinay-kygsz
Bu haberi yazdır
HEDEF 22 !!!
 Oca
26
 2019

Galatasarayımız için çok kritik olan Göztepe deplasmanını 3 puan alarak galibiyetle kapattı. Bu maçta hem sahayı çok iyi parselleyen rakibe hem çamur deryasına dönen zemine  hem de hakeme karşı mücadele ettik.Fatih Hoca da bu maçta yedek kulübesine dönüş yaptı.Onun kulübede oluşunun oyuncular üzerinde pozitif etki yarattığını bu maçta da görmüş olduk.Zaten bu takım sezon başından beri forvetsiz bir biçimde ligi ikinci olarak götürüyor ve şampiyonluk yarışının içindeyse Fatih Terim sayesinde.

Maç detaylarına gelecek olursak özellikle ikinci yarı daha ofansif oynadığımız bir maçtı. Galatasaray istekli ve coşkulu bir oyun sergiledi.Kondisyon-fiziksel olarak zayıf olduğu söylenen Galatasaray'ın fiziki olarak da etklili olduğunu gördük. Takım fiziki zaafiyetlerinden arınmış ve devre arasını iyi çalışmış.Buradan da anlaşılıyor ki İtalyan kondisyonerin etkisi yadsınamaz.(Alberto Bartali)

Marcao'nun Ankaragücü maçındaki performasını beğenmiştim. Bu maçta da takdir edilecek bir performans sergiledi.Gerek oyun kurma gerek yere basış gerekse kendine güveniyle parladı.Maicon-Marcao uyumu süperdi. Mariona da 9o dakika boyunca hücum-savunma konusunda elinden gelen her şeyi yaptı.Ayrıca Fernando hep doğru yerdeydi. Maçın görünmez kahramanı olduğunu düşünüyorum.Sinan Gümüş'ün golü öncesindeki top organizasyonu takdire şayandı. Takımın tamamı kazanma odaklıydı.Bunu fiziki yeterlilikleri ile kanıtladılar.

Maçın kader anı bence Göztepenin kaçırdığı ve tartışmalı olarak kazandıkları penaltıydı. Bu penaltı kararından ziyade Linnes'e yapılan pozisyonun daha net olacağını düşünüyorum.Fakat ne hikmetse üzerinde düşünülmedi bile.Onyekuru'nun kaçırdığı iki pozisyon gol olsaydı daha rahat bir galibiyet elde edecektik.Bunu zemine bağlamak istiyorum.

Özet olarak, çok kritik bir virajı, berbat bir sahada hem de forvetsiz 3 puan ile kapadık.Altın değerinde bir üç puan oldu bizim için.Bu inanmışlık bize şampiyonluğu getirecek.Eğer şu takıma forvet de gelirse kimsenin önmümüzü kesebileceğini düşünmüyorum. Fatih Hocanın da dediği gibi forvet konusunda 31 ocak gününe kadar beklemeye devam... 

-Selinay KAYGUSUZ

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...