Yeni golcü bulundu!..
Galatasaray'ın defansının önemli isimlerinden Aurelien Chedjou, sarı-kırmızlı formayı giydiği son 3 maçta da ağları sarsmayı başardı.
Webaslan.com
Karşılaşmayı 1-0 önde götürürken Wesley Sneijder'i kenara alarak Sabri Sarıoğlu'nun oyuna süren Mancini, karşılaşmanın son dakikasına kadar kalan oyuncu değişikliklerini kullanmadı.
86. dakikada Rizespor'un beraberliği ile 3 puan için değişikliğe ihtiyaç duyan İtalyan hoca, uzatmalara kadar bekledi ve Telles'in yerine Hajrovic'i, Selçuk İnan'ın yerine de Emre Çolak'ı alarak zaman kaybetti.
Sarı-kırmızılı taraftarlar bu değişikliklerin uzatma dakikalarında yapılması sonrasında 49 yaşındaki antrenöre büyük tepki gösterirken, tecrübeli antrenör ise maç sonunda kendini savundu.
Muslera'nin canı sağolsun da mancini uzatmalarda 2 değişiklik yaparak ne yapmak istedi çok merak ettim:S
— ayse (@glnckk) 2 Mart 2014 Berbat oynayan takıma hiç müdahale etmeyen Mancini 88. ve 90. dakikalarda değişiklik yaptı. Zaten oynayamayan takımı iyice durdurdu.
— C. Doğan TARTAN (@CDTartan) 2 Mart 2014 Maçın son dksında atağa geçme şansı varken 2 değişiklik mi yapılır ya. Resmen yenilmeyelimde beraberlik yeter hareketi bu!! Mancini??
— sinorellla (@sinorellla) 2 Mart 2014 Mancini zaman geçirmek için mi değişiklik yapıyor???
— Haktan (@haktandurSn) 2 Mart 2014 Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!
























