Çok net bir penaltı!..
Galatasaray'ın Rizespor ile oynadığı mücadelenin 44. dakikasında çok net bir penaltı pozisyonunda devam kararı verildi.
Webaslan.com

Karşılaşmayı 1-0 önde götürürken Wesley Sneijder'i kenara alarak Sabri Sarıoğlu'nun oyuna süren Mancini, karşılaşmanın son dakikasına kadar kalan oyuncu değişikliklerini kullanmadı.
86. dakikada Rizespor'un beraberliği ile 3 puan için değişikliğe ihtiyaç duyan İtalyan hoca, uzatmalara kadar bekledi ve Telles'in yerine Hajrovic'i, Selçuk İnan'ın yerine de Emre Çolak'ı alarak zaman kaybetti.
Sarı-kırmızılı taraftarlar bu değişikliklerin uzatma dakikalarında yapılması sonrasında 49 yaşındaki antrenöre büyük tepki gösterirken, tecrübeli antrenör ise maç sonunda kendini savundu.
Muslera'nin canı sağolsun da mancini uzatmalarda 2 değişiklik yaparak ne yapmak istedi çok merak ettim:S
— ayse (@glnckk) 2 Mart 2014
Berbat oynayan takıma hiç müdahale etmeyen Mancini 88. ve 90. dakikalarda değişiklik yaptı. Zaten oynayamayan takımı iyice durdurdu.
— C. Doğan TARTAN (@CDTartan) 2 Mart 2014
Maçın son dksında atağa geçme şansı varken 2 değişiklik mi yapılır ya. Resmen yenilmeyelimde beraberlik yeter hareketi bu!! Mancini??
— sinorellla (@sinorellla) 2 Mart 2014
Mancini zaman geçirmek için mi değişiklik yapıyor???
— Haktan (@haktandurSn) 2 Mart 2014
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
