VAR konuşmalarını açıklayın! Bir ilk yaşanır mı?
Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın 'VAR ile ne konuşuldu?' sözlerinin ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.

Galatasaray'ın Konyaspor ile penaltıdan yediği golün ardından 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Serhat Ulueren paylaşımda bulundu.
"AYIP OLUYOR BİRAZ"
Serhat Ulueren paylaşımında "Çok net. Galatasaray'ı bu sene şampiyon YAPMAYACAKLAR. Hüseyin Gökçek ve VAR hakemleri art niyetli davranmıştır. Bir takım kötü oynayıp kazanamaz mı? Evet birileri kazanmasını istemedi bugün. AYIP oluyor biraz" ifadelerini kullandı.
"KOMİK HAKEMLERİMİZ..."
Ulueren bir paylaşım daha yaptı ve "Milli Takımın hali ortada. Kulüpler zaten batak. Cengiz Ünder dışında parlayan tek bir futbolcun yok. GS-FB rezaleti ve sonrasında verilen cezalar başlı başına skandal. VAR hakemleri kasıtlı ve kötü futbolumuzun önüne geçmek isteyen komik hakemlerimiz. İşte futbolumuzun hali..." şeklinde görüş bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
