Burak Elmas'tan ağır sözler
Galatasaraylı eski yönetici Burak Elmas, Konyaspor maçının ardından sosyal medya hesabından büyük tepki gösterdi.
Galatasaray'ın Konyaspor ile penaltıdan yediği golün ardından 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Serhat Ulueren paylaşımda bulundu.
"AYIP OLUYOR BİRAZ"
Serhat Ulueren paylaşımında "Çok net. Galatasaray'ı bu sene şampiyon YAPMAYACAKLAR. Hüseyin Gökçek ve VAR hakemleri art niyetli davranmıştır. Bir takım kötü oynayıp kazanamaz mı? Evet birileri kazanmasını istemedi bugün. AYIP oluyor biraz" ifadelerini kullandı.
"KOMİK HAKEMLERİMİZ..."
Ulueren bir paylaşım daha yaptı ve "Milli Takımın hali ortada. Kulüpler zaten batak. Cengiz Ünder dışında parlayan tek bir futbolcun yok. GS-FB rezaleti ve sonrasında verilen cezalar başlı başına skandal. VAR hakemleri kasıtlı ve kötü futbolumuzun önüne geçmek isteyen komik hakemlerimiz. İşte futbolumuzun hali..." şeklinde görüş bildirdi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Eboue'nin oğlu Chelsea ile imzaladı

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!



























