Burak Elmas'tan ağır sözler
Galatasaraylı eski yönetici Burak Elmas, Konyaspor maçının ardından sosyal medya hesabından büyük tepki gösterdi.

Galatasaray'ın Konyaspor ile penaltıdan yediği golün ardından 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Serhat Ulueren paylaşımda bulundu.
"AYIP OLUYOR BİRAZ"
Serhat Ulueren paylaşımında "Çok net. Galatasaray'ı bu sene şampiyon YAPMAYACAKLAR. Hüseyin Gökçek ve VAR hakemleri art niyetli davranmıştır. Bir takım kötü oynayıp kazanamaz mı? Evet birileri kazanmasını istemedi bugün. AYIP oluyor biraz" ifadelerini kullandı.
"KOMİK HAKEMLERİMİZ..."
Ulueren bir paylaşım daha yaptı ve "Milli Takımın hali ortada. Kulüpler zaten batak. Cengiz Ünder dışında parlayan tek bir futbolcun yok. GS-FB rezaleti ve sonrasında verilen cezalar başlı başına skandal. VAR hakemleri kasıtlı ve kötü futbolumuzun önüne geçmek isteyen komik hakemlerimiz. İşte futbolumuzun hali..." şeklinde görüş bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!
