Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması!
Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'dan 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminde aday olup olmayacağıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, sarı kırmızılı takımın gündemi ve seçim süreciyle ilgili konuştu.
Radyolgol'e konuşan Aysal, "Galatasaray'a hizmet etmek için başkan olmaya gerek yok. Galatasaray'a hizmet etmeye her koşulda devam edeceğiz." dedi.
"AZİZ YILDIRIM GİBİ OLSUN İSTEMEZDİM"
'Galatasaray'da kalsaydım borçlar azalırdı' diyen eski başkan, "Giderlerden kısarak borçları ödeyemezsiniz. Borçları ödemek için gelirleri arttırmak gerekir. Sayın Aziz Yıldırım gibi, belki 20 sene kalmak istemezdim. Ama bir dört yıl daha kasaydım, borçlar da azalırdı." ifadelerini kullandı.
"DEĞİŞİMİ SAĞLAYABİLMELİLER"
Kendi döneminde takımın değerini artırdığını söyleyen Ünal Aysal, "Evet borcu düşüremedik. Yatırımlar yaptık. Bu yatırımları yapmasaydık, düşerdi. Takımın değerini arttırdık. Bizden sonra gelenler bizim portföyümüzden oyuncuları sattı. Galatasaray değişim döneminde. 117 sene evvel kurulduğu yerde değil. Seçilecek arkadaşlarımız, bu değişimi sağlayabilmeli.." dedi.
"AYRILIRKEN İÇİM RAHATTI"
Son olarak Ünal Aysal, "GS'a, GS'lılara darılmak mümkün değil. İçim rahat olarak ayrıldım. Ne rakamsal, ne onursal olarak GS'a kötülük yapmadım. " şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak


























