Terim'in dikkat çektiği o konu
En kısa zamanda Manchester maçının atmosferinden çıkılmasını isteyen İmparator, oyuncularına ciddi uyarılarda bulunup, Akhisar karşılaşmasına konsantre olunmasını istedi.
                                        Fanatik
                
                
                                        Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim'i bu deplasmanda yalnız bırakmamış eşi Fulya hanım ile kızları; Merve ve Buse tecrübeli teknik adamı teselli ediyordu.
UEFA tarafından maçın oyuncusu seçilen Hamit eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'la maçın kritiğini yapıyor, Old Trafford'ta Avrupa'nın devlerinin dahi bu şekilde pozisyonlar bulamadığını anlatıyordu.
DERİN ANALİZLER
Sakatlığı olmasına karşın takımını Manchester'da yalnız bırakmayan Sabri'ye gözümüz takıldı bu sırada. Galatasaray'ın kaptanı eşi Yağmur hanım ile beraber okuduğu kitap hakkında konuşuyordu. Brezilyalı yazar Paulo Coelho'ya ait "Işığın Savaşçısının El Kitabı" adlı eseri okuyan Sabri'yi son zamanlarda sürekli elinde kitapla görüyorduk. Sabri polisiye romanlar okuduğunu ancak son dönemde Hamit'in teşvikiyle felsefi kitaplara başladığını anlatıyor, "Hamit ağabey Almancasını anlıyor ama Türkçeye çevirmekte zorlanıyor" diyordu. Öğrendik ki, Galatasaraylı futbolcularda kitap okuma hastalığı özellikle Hamit'in gelmesinden sonra bir hayli artmış. Özellikle felsefi kitaplara yönelen sarı-kırmızılı futbolcular aralarında derin analizler yapıyorlarmış.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
				En çok okunan haberler
	        AVRUPA'DAN FUTBOL
	    
	
Sunderland, Everton engeline takıldı!

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

 
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
 
						
























                        
                        
                        
                        