Araplar ikisini de istiyor!
Arjantinli yıldız Lionel Messi ve en büyük rakibi Cristiano Ronaldo konusunda çıkan transfer gelişmesi büyük yankı uyandırdı. İki oyuncu aynı takıma transfer mi olacak?
Webaslan Dış Haberler

Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim'i bu deplasmanda yalnız bırakmamış eşi Fulya hanım ile kızları; Merve ve Buse tecrübeli teknik adamı teselli ediyordu.
UEFA tarafından maçın oyuncusu seçilen Hamit eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'la maçın kritiğini yapıyor, Old Trafford'ta Avrupa'nın devlerinin dahi bu şekilde pozisyonlar bulamadığını anlatıyordu.
DERİN ANALİZLER
Sakatlığı olmasına karşın takımını Manchester'da yalnız bırakmayan Sabri'ye gözümüz takıldı bu sırada. Galatasaray'ın kaptanı eşi Yağmur hanım ile beraber okuduğu kitap hakkında konuşuyordu. Brezilyalı yazar Paulo Coelho'ya ait "Işığın Savaşçısının El Kitabı" adlı eseri okuyan Sabri'yi son zamanlarda sürekli elinde kitapla görüyorduk. Sabri polisiye romanlar okuduğunu ancak son dönemde Hamit'in teşvikiyle felsefi kitaplara başladığını anlatıyor, "Hamit ağabey Almancasını anlıyor ama Türkçeye çevirmekte zorlanıyor" diyordu. Öğrendik ki, Galatasaraylı futbolcularda kitap okuma hastalığı özellikle Hamit'in gelmesinden sonra bir hayli artmış. Özellikle felsefi kitaplara yönelen sarı-kırmızılı futbolcular aralarında derin analizler yapıyorlarmış.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Dortmund'u iki golle geçti!

Barcelona, El Clasico öncesi moral buldu

Sunderland, Vitor Pereira'nın galibiyet hasretini sürdürdü!

Erling Haaland futbolu kırdı!

Bayer Leverkusen seriye ara vermedi

Stuttgart, aradan galibiyetle döndü

Vedat Muriqi attı, Sevilla yıkıldı!

Nottingham Forest'ta Ange Postecoglou ile yollar ayrıldı

Chelsea, üç puanı üç golle aldı!

Fatih Terim'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: "Daha yeteneklisi yok!"
