Sabri Sarıoğlu: "Fatih Terim'e kırgınım!"
Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, futbolu neden bıraktığını açıkladı. Sarıoğlu, Fatih Terim'e de kırgınlığını dile getirdi.
Galatasaray'ın unutulmaz isimleri arasına giren Sabri Sarıoğlu, Fanatik'in YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.
Yıllar süren Galatasaray kariyerinin ardından Göztepe'ye transfer olan Sabri Sarıoğlu, bu süreçte Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek ile sorun yaşadığını ve verilen sözlerin tutulmadığını ifade etti.
Göztepe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fatih Terim'in ekibi tarafından arandığını söyleyen Sarıoğlu, "Fatih Hoca'nın ekibinden 2 kişi 'yuvaya dönüyorsun hiçbir yerle imzalama' dedi. Ardından transfer sezonu geldi arayan soran olmadı, ortada kaldım. Kırgınlığım var" dedi.
Galatasaray kariyeri 2017 yılına kadar süren Sarıoğlu, toplam 508 maça çıkarken 24 gol atıp 56 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de, Mbappe krizi!

Manchester United'da Bruno Fernandes'e yeni kontrat!

Robert Lewandowski: "Büyük golcü olmayı akademide öğrenemezsiniz"

Gareth Bale'den sıradışı itiraflar

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"






















