Karabük'te kulübe ona emanet...
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı sonrası teknik heyetin aldığı cezalar sonunda kaleci antrenörü Claudio Taffarel takımın başında olacak.
Akşam

Yardımsever kimliğini kurmuş olduğu 'Drogba Foundation' isimli kuruluş ile gösteren 35 yaşındaki yıldız, fotoğraf paylaşma platformu Instagram'a yolladığı bir kare ile ne kadar halkın içinde olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Sarı-kırmızılıların 12 Nisan Cuma günü yaptığı idmanda sahanın bakımı ile ilgilenen görevlilerin yanına giden süperstar, onlarla çektirdiği fotoğrafı Instagram'a, "Antrenman sahamızın bakımını üstlenen görevlilere bakın. Bu insanlar her zaman benim saygımı kazanmıştır. Teşekkürler" mesajıyla birlikte yükledi.
Didier Drogba'nın paylaştığı bu fotoğraf sitenin en çok konuşulanları arasına girerken, 5000'den fazla kişi tarafından da beğenildi.
İŞTE O KARE...

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!
