Cezaya onlar da tepkili
Galatasaray'da Fatih Terim'in aldığı 9 maçlık ceza, milletvekilleri Hakan Şükür ve Egemen Bağış tarafından ağır olarak değerlendirildi.
Webaslan.com
Yardımsever kimliğini kurmuş olduğu 'Drogba Foundation' isimli kuruluş ile gösteren 35 yaşındaki yıldız, fotoğraf paylaşma platformu Instagram'a yolladığı bir kare ile ne kadar halkın içinde olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Sarı-kırmızılıların 12 Nisan Cuma günü yaptığı idmanda sahanın bakımı ile ilgilenen görevlilerin yanına giden süperstar, onlarla çektirdiği fotoğrafı Instagram'a, "Antrenman sahamızın bakımını üstlenen görevlilere bakın. Bu insanlar her zaman benim saygımı kazanmıştır. Teşekkürler" mesajıyla birlikte yükledi.
Didier Drogba'nın paylaştığı bu fotoğraf sitenin en çok konuşulanları arasına girerken, 5000'den fazla kişi tarafından da beğenildi.
İŞTE O KARE...

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek




















