Galatasaray'a Donk piyangosu!
Galatasaray’da henüz yarım sezon bile oynayamayan Ryan Donk konusunda Cim-Bom’a piyango gibi bir teklif geldi. Menajerleri, Hollandalı futbolcuyu Çin’e götürmek için sarı-kırmızılı yönetimden izin istedi.
Kasımpaşa ile 6 aylık sözleşmesi kalmasına rağmen 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a kazandırılan Donk, istediği verimi sağlayamadı. Melo’nun gidişi sonrasında ön liberoya çözüm olarak alınan Donk’un menajerlerinin oyuncuyu Çin Ligi’ne götürmek için çalışmalara başladıkları ifade edildi. Bu konuda sezon sonunu bekleyen menajerlerin durumu sarı-kırmızılı yönetime ilettikleri de ortaya çıktı.
MİLYONLARCA EURO KAZANACAKLAR
Galatasaray Yönetimi’nin ise bu duruma sıcak baktığı vurgulandı. Çünkü sarı-kırmızılıların beklentilerine cevap veremeyen futbolcu, sezon sonunda gönderilirse hem 2.5 milyon euroluk bonservis bedelini kurtaracak hem de yıllığı 1.5 milyon euro garanti parayla gelen ve iki sene daha sözleşmesi bulunan oyuncuya verilecek paradan kurtulacak.
Bilindiği gibi Galatasaray’ın mevcut yönetimi, mukavelesinin bitimine altı ay kalan Donk’a 2.5 milyon euro vermesinden dolayı eleştirilmişti. Böylece sarı-kırmızılılar üzerindeki bu yükü de atmış olacak.
11 LİG MAÇINDA FORMA GİYDİ
Devre arasında Galatasaray’a transfer olan Ryan Donk, 11 lig maçında forma giydi. Sadece 1 maç kaçıran Donk, 1 kere de kırmızı kart nedeniyle oynamadı.
RYAN DONK'TAN EBRU GÜNDEŞ ŞARKISI
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Kelly: ''Osimhen olağanüstü birisi''

Antoine Griezmann, MLS yolcusu!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması

Juventus'ta Galatasaray öncesi iki soru işareti

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

























