"Galatasaray taraftarı, Avrupa'nın en ateşlilerinden..."
Strasbourg'un Amerikalı uzunu Matt Howard, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Strasbourg’un Amerikalı oyuncusu Matt Howard, final öncesi konuştu.
Atmosfere değinen Howard: “Burada daha önce hiç oynamadım. Fakat insanlar Abdi İpekçi’nin Avrupa’nın en ateşli seyircilerinden ve en gürültülü salonlarından biri olduğunu söylüyorlar. Harika bir atmosfer bekliyorum.” ifadelerini kullandı.
İkinci maçta neyin değişeceği sorusuna ise: “Onların harika bir koça ve oyuncu grubuna sahip olduğunu biliyoruz. İlk maçtaki performanslarından dolayı tatmin olmadıklarından eminim. Oyunlarında bazı düzenlemeler yapacaklardır, bunların neler olacağını tahmin edemeyiz.” dedi.
Yarınki şanslarını da değerlendiren Amerikalı 4 numara: “Yarın iyi bir şansımız var. Burada işlerin zor olacağını biliyoruz. Galatasaray Odeabank Abdi İpekçi’de yalnızca 1 maç kaybetti. Biz ise evimizde daha fazla kaybetmiştik. Zor olacak fakat bu bir final. Neyimiz varsa sahaya koymalıyız.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!





















