Yeni sezon öncesi sil baştan!
Hayal kırıklığının faturası Sportif A.Ş.'deki isimlere kesiliyor. Başkan Özbek, yeniden yapılanmaya gidiyor...
Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan kulübümüzde yönetim, önümüzdeki sezonda futbol ile ilgili yeni bir yapılanmaya gidiyor. Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş'deki isimleri yeniden oluşturarak yalnızca futbol şubesine bakacak bir grubun temellerini atıyor.
Sportif A.Ş'de mevcut bulunan yöneticilerin yerine, daha önce Galatasaray'da görev almış, futbol yönetimi konusunda deneyimli ve camianın dinamiklerini bilen isimler tercih edilecek. Başkan Özbek, bu doğrultuda bazı görüşmeler yaparak camianın önde gelen isimleriyle toplantılar gerçekleştirdi.
Yeni oluşturulacak Sportif A.Ş'nin başında başkan Dursun Özbek yer alacak. Özbek ile birlikte yer alacak isimler, futbol takımında teknik direktör seçimi, transfer listesi ve takım içindeki kararlarda etkili olacak.
Galatasaray başkanı Dursun Özbek, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuyu masaya yatırarak yöneticilere bilgi verdi. Sportif A.Ş'deki yeni yapılanmayı anlatan Özbek, henüz isimlerin netleşmediğini ancak sezonun bitişiyle birlikte yeni projenin hayata geçeceğini söyledi.
MESSI VE NEYMAR DEMİŞTİ...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı























