Adana, Galatasaray'ı böyle bekliyor!
Biletleri tükenen Adana Demirspor ve Galatasaray maçı için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, başkan Murat Sancak ile birlikte 100 metrekarelik dev ekran kurma kararı aldı.

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 1 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak Adana Demirspor - Galatasaray maçını Yüreğir Millet Bahçesi’nde kuracakları 100 metrekarelik dev ekranda yayınlayacaklarını duyurdu.
"Formasını alan gelsin"
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taraftarları maça davet eden Başkan Kocaispir, “Sevgili hemşehrilerim, Adana Demirspor ve Galatasaray maç biletleri tükenmiş olsa da biz Murat Sancak başkanım ile Adanalı bu maçı izlemeden duramaz dedik. Haydi, hep birlikte Yüreğir Millet Bahçemizde, Adana Demirspor’umuz ve Galatasaray maçını izliyoruz. Formasını alan gelsin” ifadelerine yer verdi.
Biletler tükendi
33 bin kapasiteli Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın biletleri 19 Eylül’de satışa çıkarılmış, taraftarın yoğun ilgisiyle kısa sürede tükenmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'dan geri dönüş!

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!
