Adana Demirspor'da olağanüstü hal!
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi Onyekuru ve Belhanda'yı da kapsayan flaş bir karar alındı. İşte detaylar...
Spor Toto Süper Lig'de milli araya zirvede giren Adana Demirspor'da tek gündem Galatasaray maçı olmuş durumda. İç sahada oynanacak olan kritik maç için yönetim harekete geçti. Adana ekibinde adeta olağanüstü hal ilan edildi.
KULÜPTEKİ HERKESE RÖPORTAJ YASAĞI
Adana Demirspor Kulübü'nde kapılar medyaya kapandı. Sadece saha içinde kalmak isteyen lacivert-mavili yönetim, tüm takım dahil olmak üzere kulüpteki herkese röportaj yasağı getirdi. Daha önce Galatasaray formaları giyen Belhanda ve Onyekuru'ya ise yönetim tarafından uyarılarda bulunuldu.
MONTELLA İTALYAN BASININA KONUŞTU
Öte yandan teknik direktör Vincenzo Montella'nın İtalyan basınına verdiği röportaj ise yayınlandı. Türkiye Ligi'nin çok zor olduğunu dile getiren Montella, Adana Demirspor'un büyük adımlar atabileceğini ifade etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor


























