Dan Petrescu, Fatih Terim'i örnek aldı
CFR Cluj Teknik Direktörü, Fatih Terim'i örnek aldı ve kritik maç öncesi taraftar için takımına stadyumda antrenman yaptırdı.
Galatasaray'ın derbi öncesinde Türk Telekom Stadyumu'nda taraftara açık yaptığı antrenman Avrupa basınında da yer bulmuştu. Yaklaşık 28 bin taraftarın geldiği ve güzel görüntülerin oluştuğu antrenman, Romanya'da da dikkat çekti.
Romanya 1. Ligi ekiplerinden CFR Cluj Teknik Direktörü Dan Petrescu da Fatih Terim'i örnek aldı. Lider CFR Cluj'un ikinci sıradaki FCSB (Steaua Bükreş) ile oynayacağı maç öncesi Dan Petrescu, antrenmanı stadyuma alıp taraftara açtı.
Galatasaray kadar yoğun bir kalabalık önüne çıkamayan CFR Cluj'un antrenmanını yaklaşık 100 kadar taraftar takip etti. Taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla takımlarına destek verdiler.
Galatasaray'ın Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı antrenmanı ise yaklaşık 28 bin taraftar takip etmişti...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"



























