Çirkin taraftarlar olay çıkardı...
Bir yandan futbolcuları Mehmet Polat ile Vedat’ı sakinleştirmeye çalışan Fatih Terim, diğer taraftan da polislere çıkışırken, küfür eden şahsın gözaltına alınmaması üzerine, bu kişiye aynı şekilde karşılık verdi. Olaylar esnasında itiş kakış yaşanırken, polislerin ortamı sakinleştirmekte güçlük çektiği gözlendi. Tercüman Mustafa Turgun, antrenörler Eser Özaltındere ile Müfit Erkasap da polisin tutumuna tepki gösterdi.
Fatih Terim zorlukla sakinleştirilirken, itiş kakış uzun süre devam etti. Trabzonspor Yöneticisi Kenan Sönmez de ortamı sakinleştirmek için duruma müdahale ederken, Fatih Terim’e küfür ederek olayları fitilleyen kişi ikinci yarıyı da aynı yerden izledi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmayan bu şahsın, iki yıl önce Gaziantep maçında da Erdoğan Arıca’ya küfür eden ve olay çıkaran kişi olduğu ileri sürüldü.
Fatih Terim basın toplantısında olayları değerlendirirken, küfür etmediğini söyledi. Kendisine bir şahsın ana avrat küfür ettiğini, ancak polislerin duruma seyirci kaldığını kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü, "Zaman zaman ben de yaptığım bazı hareketlerden hoşlanmayıp özür diliyorum ama ben de insanım. Bazen küfür-kâfir çıkar ağzımızdan fakat bize yapılanları gözönüne almak lazım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü

Milan'da Christian Pulisic ile imza zamanı!

Mbappe krizi büyüyor: Formasını yaktılar!
























