Revivo’ya son uyarı!
Oyuncularına övgüler yağdıran Terim; "Maça 1-0 yenik başladık. Bunun şokuyla rakibe birkaç pozisyon verdik. Ancak ilk yarım saatten sonra sahanın her tarafına ağırlığımızı koyduk. 4 forvetle oynadık. Eğer gol olmasaydı, Lukunku ile birlikte 5 forvet olacaktı. Kazanmaktan başka çaremiz yoksa bütün riskleri göze alırız. Oyuncularım fiziklerinin yanısıra yüreklerini sahaya koydular."
Fatih Terim, aleyhlerine verilen penaltı kararına katılmadığını söyledi. Terim, "Gördüğüm kadarıyla aleyhimize verilen penaltı kararında pozisyon penaltı değildi. Bizim kazandığımız penaltıda ise çelme vardı. İlk dakikadan itibaren yürek ve sistem olarak G.Saray kazanmak için hazırlıklıydı. Galibiyeti hakeden oyun oynadık" dedi.
Terim, "Her şeyimizi bütünüyle sahaya yansıttık. Bazı ağabeylerimiz geçmişe rağmen şampiyonu şimdiden belirlemiş. Son ana kadar mücadelemiz sürecek" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!
























