Terim: "Yabancı futbolcu sınırlaması kalksın!"
G.Saray Dergisi'ne "G.Saraylı futbolcu 18 yaşında da olsa zorlu bir süreçte pişer" diyerek takım içinde gençleştirme operasyonuna gideceğinin sinyallerini veren teknik direktör Fatih Terim bomba gibi bir öneriyi gündeme getirdi. G.Saray Teknik Direktörü, "Yabancı futbolcu sayısı serbest olsun. Çünkü yerli oyuncular çok pahalı bu şartlar altında Türkiye'den transfer yapmamız imkansız. Futbol Federasyonu'nun bu konuya eğilmesi gerekiyor" diye konuştu.
Her zaman gençlere önem veren ve Türk futboluna kazandırdığı yeni isimlerle dikkatleri üzerine çeken Terim yine gençlerden vazgeçmeyeceğini belirtirken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Alt yapı atağımız devam edecek. Ben geçen sezon 2 sene içinde en az 10 tane çocuğumuzu A Takıma çıkartmazsak alt yapı antrenörlerimiz başarısızdır demiştim. Biz şimdi Sabri'yi çıkarttık. Mülayim ve Cafer Can'da Sabri gibi A Takıma çıkacak.
Benim için alt yapının ne kadar önemli olduğunu herkes çok iyi bilir. Zaten ürünlerimizi de bütün dünya seyrediyor. Fatih Terim ayrıca "G.Saray'ın fikstürü zorlu" söylentileri için de şunları söyledi: "Sadece bizim değil herkesin fikstürü zor. Çarşamba, pazar oynayacak olmamız bizim işimizin birazda zor olduğunu gösteriyor. Ancak biz bu maratona en iyi şekilde hazırlanıyoruz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?




























