Ribery iyi!
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir saati aşan basına kapalı çalışmada, yoğun sis nedeniyle zaman zaman futbolcuların sahanın tamamını görmekte zorlanmasından dolayı antrenmanın bir bölümünde turuncu renkli top kullanıldığı bildirildi.
Çalışmaya, sakatlığı devam eden Hakan Ünsal ve Orhan Ak'ın katılmadığı, Orhan Ak'ın, sağlık kurulu tarafından hazırlanan özel çalışma programını uyguladığı kaydedildi.
Dünkü idmana katılmayan Ribery ise antrenmanın tamamında yer alırken, hiçbir ağrısı veya şikayeti bulunmadığı sağlık kurulu tarafından açıklandı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Hakan Ünsal'ın sahalara dönmesinin 3-4 haftayı bulabileceğini, Orhan'ın ise hafta sonundaki maçta forma giyme olasılığının yüzde 10 olduğunu söyledi.
Galatasaray, hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























