''Pozisyonları değerlendiremedik''
Maç sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Adan Sezgin, karşılaşmada birçok gol pozisyonu bulduklarını belirterek, ''Maalesef pozisyonları değerlendiremedik. Ya biz kaçırdık, ya kaleci kurtardı. Bu maçı unutup, ligdeki Gençlerbirliği maçını düşünmeliyiz'' dedi.
Bir gazetecinin, gruptan çıkma şanslarıyla ilgili sorusuna Sezgin, ''Grupta herşey olabilir. Diğer takımların puan kayıpları ve bizim yapacağımız 2 maçın sonucu çok önemli'' yanıtını verdi.
Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele ettiklerini dile getiren Sezgin, ''Her maçın ayrı bir önemi var. Bu maçlara iyi konsantre olabileceklerine inandığımız bir kadroya sahibiz. Şimdilik tek hedefimiz Gençlerbirliği maçı'' diye konuştu.
Sezgin, maçın hakeminin bir penaltılarını vermediği iddiasında da bulunurken, taraftarların karşılaşmaya fazla ilgi göstermemesi konusunda, ''Tribünlerin dolmasını isterdik. Yine de gelenlere teşekkür ediyoruz. Ara sıra protesto etmelerine rağmen, mağlup olduğumuzda bile desteklediler'' değerlendirmesinde bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama

Arsenal, 16 yaşındaki Marli Salmon ile ön sözleşme imzaladı

Manchester United'da Casemiro yerine Tchouameni

Leonardo Bonucci: "Bastoni Barcelona'ya çok uygun"

Lamine Yamal'dan Lionel Messi'ye büyük övgü!























