Galatasaray'da Singo için kader günü!

2026 Dünya Kupası'nda sakatlanan Galatasaraylı Wilfried Singo'nun durumunun bugün (Salı) netlik kazanması bekleniyor.  

Sabah
Galatasaray'da Singo için kader günü!
Fotoğraf : AA

Galatasaray, 2026 Dünya Kupası'nda sakatlanan Wilfried Singo'dan gelecek haberi bekliyor.

Dünya Kupası'na çok iyi başlayan ve Ekvador karşısında Fildişi'nin golünde asist yapan Singo, Almanya mücadelesinde bir pozisyon sırasında sakatlanınca gözyaşlarına boğuldu.

GALATASARAY TAKİPTE

Bu sezon sarı-kırmızılı formayı giyerken de iki kez sakatlık sonrası 28 gün ve 66 gün takımdan ayrı kalan Singo'nun durumunu Galatasaray sağlık heyeti de yakından takip ediyor.

Sol uyluk bölgesini tutarak oyundan çıkan oyuncu, şu anda gözlem altında... Bugün (Salı) bir dizi sağlık kontrolünden geçecek olan tecrübeli ismin tedavi süreci de buna göre belirlenecek.

KABUS SENARYOSU 3 AY!

Singo'nun en iyi ihtimalle gruptaki Curaçao maçını kaçıracağı kaydedilirken, bir iddia da 3 ay sahalardan uzak kalacağı yönünde.  



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler