Galatasaray'dan Deniz Gül kararı
Galatasaray, Porto'dan kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Deniz Gül'ün transferini şimdilik askıya aldı.
Ligde şampiyonluk serisi yapan ve serisini devam ettirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI
A Milli Takım formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren Deniz Gül, turnuva boyunca Galatasaray'ın transfer listesindeydi. Ancak 21 yaşındaki golcünün ortaya koyduğu performansın, sarı-kırmızılıların beklentilerini tam olarak karşılamadığı belirtildi.
GALATASARAY'DAN GERİ ADIM
Porto'nun kadrosunda bulunan genç santrfor için belirli bir transfer bütçesi ayıran Galatasaray yönetimi, yapılan değerlendirmelerin ardından geri adım attı. Oyuncunun bonservis şartları ve performansına ilişkin yapılan analizlerin ardından transfer dosyasının şimdilik kapatıldığı ifade edildi.
ALTERNATİFLERE YÖNELDİLER
Sarı-kırmızılıların, Deniz Gül transferinde ilerleme sağlayamaması nedeniyle alternatif isimlere yöneldiği kaydedildi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hücum hattı için farklı profiller üzerinde çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde santrfor transferi konusunda yeni adaylar için girişimlerini hızlandırması bekleniyor.
DENİZ GÜL'ÜN PERFORMANSI
Porto'da geçen sezon 44 maçta süre bulan 21 yaşındaki Deniz Gül, 7 gol attı ve 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

























