Çirkin taraftarlar olay çıkardı...
Bir yandan futbolcuları Mehmet Polat ile Vedat’ı sakinleştirmeye çalışan Fatih Terim, diğer taraftan da polislere çıkışırken, küfür eden şahsın gözaltına alınmaması üzerine, bu kişiye aynı şekilde karşılık verdi. Olaylar esnasında itiş kakış yaşanırken, polislerin ortamı sakinleştirmekte güçlük çektiği gözlendi. Tercüman Mustafa Turgun, antrenörler Eser Özaltındere ile Müfit Erkasap da polisin tutumuna tepki gösterdi.
Fatih Terim zorlukla sakinleştirilirken, itiş kakış uzun süre devam etti. Trabzonspor Yöneticisi Kenan Sönmez de ortamı sakinleştirmek için duruma müdahale ederken, Fatih Terim’e küfür ederek olayları fitilleyen kişi ikinci yarıyı da aynı yerden izledi. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmayan bu şahsın, iki yıl önce Gaziantep maçında da Erdoğan Arıca’ya küfür eden ve olay çıkaran kişi olduğu ileri sürüldü.
Fatih Terim basın toplantısında olayları değerlendirirken, küfür etmediğini söyledi. Kendisine bir şahsın ana avrat küfür ettiğini, ancak polislerin duruma seyirci kaldığını kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü, "Zaman zaman ben de yaptığım bazı hareketlerden hoşlanmayıp özür diliyorum ama ben de insanım. Bazen küfür-kâfir çıkar ağzımızdan fakat bize yapılanları gözönüne almak lazım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!
























