"3 gol bitden atabilirdim"

 

DHA
"3 gol bitden atabilirdim"
Galatasarayımızın Beşiktaş karşısında ilk golünü atan Servet Çetin biraz daha becerikli olsa 3 gol birden atabileceğini söyledi.

Galatasaray'ın savunma oyuncusu bir gol atıp, bir pozisyonu direkten dönerken, müsait bir pozisyonda bir gol kaçırınca "Biraz daha dikkatli olsam, hatta becerikli olsam bugün 3 gol birden atabilirdim. Ama bugün galip gelemeseydik bu pozisyonları kaçırdığım için üzülürdüm" dedi.

Özellikle Marsilya Kulübü'nün kendisini istemesiyle ilgili olarak ise "Galatasaray'da çok mutluyum. Zaten 1.5 yıllık daha sözleşmem var. Yurt dışında oynamak istiyorum ama gelen teklifler Galatasaray'a da para kazandırırsa bu olabilir" diye konuşan Servet, Beşiktaş cephesinin tartıştığı hakem hakkında ise "Hakem kararları doğruydu. 2 penaltı doğruydu. Bunun kazandığımız için demiyorum, gerçekten iyi bir maç yönetti" diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler