Derdime çare baytarım yok
Erzurum'da bir iddaa bayiinde görüldü, kırmızı kart çıkar bahsine tarlalarını(!) bastı. Baytar'ın tarlaları da var, Mini Cooper'ı vardı onu da çekti bayiinin önüne  
Webaslan.com
Derdime çare baytarım yok

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-2 ile geçerek Süper Kupa'ya uzandığı mücadelede kırmızı kart gören Engin Baytar'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından rekor bir ceza geldi. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ın gösterdiği kırmızı kartın ardından Çakır'ın üzerine yürüyen ve onu ittiren Engin'e tam 11 maç ceza verildi.

Verilen cezanın ardından neredeyse sezonun ilk yarısını kaçıran Engin'in cezası akıllara geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşananları getirdi. Süper Final ilk haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor'u ağırladığı karşılaşmada Emre Belözoğlu, Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Didier Zokora'ya karşı ırkçı söylemlerde bulunmuş ve PFDK'ya sevkedilmişti.

Karşılaşma sonrası Zokora'nın yaptığı açıklama sonrası bir anda spor kamuoyunun gündemine oturan bu ırkçılık vakası, ilk etepta Emre Belözoğlu tarafından yalanlanmamış, milli futbolcu karşılaşmanın ardından katıldığı canlı yayında konuyla ilgili kaçamak cevaplar vermişti.

Dünyanın bir çok ülkesinde hapis cezasına kadar varan ağır yaptırımları olan ırkçı söylemleri, 'hakaret' olarak değerlendiren ve sadece 3 maç ceza verebilen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, hakemin üzerine yürüyen Engin Baytar'a gözünü kırpmadan 11 maç ceza verdi.

Şimdi soruyoruz: Adaletiniz bu mu?



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL