TFF Çelebi'yi ışınladı!

PFDK'dan son bir ayda 66 gün ceza alan yöneticimiz Işın Çelebi sezonu kapadı…  

Webaslan.com
TFF Çelebi'yi ışınladı!
Yönetimimizin önemli isimleriden olan eski devlet bakanı Işın Çelebi art arda aldığı aldığı hak mahrumiyeti cezalarıyla ilginç bir rekora imza attı! Sporx.com'dan Tahir Kum'un haberine göre; Işın Çelebi, Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından son üç toplantıda toplam 66 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılarak ligin bitimine 8 hafta kala sezonu kapatmış oldu.

Kulübümüzdeki yöneticiliği süresince medyada görünmekten kaçınan ağırbaşlı ve beyefendi duruşuyla dikkat çeken Çelebi'nin son bir ay içindeki çıkışları kendisine pahalıya mal oldu.

Özellikle Türk Telekom Arena Stadı'nın yapıp aşamasında gösterdiği gayretle alkış toplayan ve bu vesile ile "medyada gördüğümüz" Çelebi'nin MHK Başkanı Oğuz Sarvan'la ilgili başlayan ağır eleştirileri sarı-kırmızılı yöneticiye önceki gün de yeni bir fatura daha çıkmasına neden oldu.

Çelebi'ye son üç hafta içinde yapılan üç PFDK toplantısında da hak mahrumiyeti cezası çıkarken, G.Saray yöneticisinin hâlâ 10 mart'ta aldığı 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını tamamlamamış olması dikkat çekti.

Çelebi, ilk olarak 10 mart 2011'de 30, 17 mart 2011'de 21 ve 24 mart 2011'de de 15 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. Toplam 66 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Çelebi'nin cezası 15 mayıs'ta sona erecek.

1) 10.3.2011'de 30 gün 
2)17.3.2011'de 21 gün
3) 24.3.2011'de 15 gün



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler