Terim Anadolu'ya yöneldi

 

Terim Anadolu'ya yöneldi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ümit Milli Takım'da ve sarı kırmızılı kulüpteki ilk dönemindeki gençlik aşısını tekrarlamak için Anadolu ateşini yeniden yaktı. G.Saray'ı yeniden çıkışa geçirmek için 2. ve 3. liglerdeki bütün takımları mercek altına alan sarı kırmızılı kurmaylar, 6 aydır yeni yıldızları keşfetmek için yoğun bir arayış içine girdi.

Geçmiş yıllarda genç yetenekleri keşfedip yüzlerce futbolcuyu Türkiye'nin hizmetine sunan Terim, oluşturduğu ekiple Anadolu'da gelecek vaadeden gençleri mercek altına aldı. Gençlerin 6 aydır bütün istatistikleri masaya yatırılıyor. Tecrübeli teknik adamın teker teker incelediği istatistikler sonucunda yeni yüzler G.Saray forması giyecek.

Terim'in kafasındaki sisteme uygun futbolcuları inceleyen G.Saray teknik kadrosunun bu çalışmasının ilk ürünü Karşıyaka'dan transfer edilen Emrah olarak gösteriliyor. Emrah'tan sonraki hedefler ise Ç.Dardanelsporlu Mehmet Şen ve Mehmet Çoğum. Bu araştırmanın sonundaki hedef ise en az 10 tane kaliteli gence Galatasaray forması giydirmek.

Terim yardımcıları ile yaptığı toplantıda şöyle konuştu: "Süper Lig’de transfer fiyatları aldı başını gidiyor. Dünya starı parasına genç adam alabiliyorsunuz. Ben yıllar önce kimsenin bilmediği adamları dünya starı yaptıysam yine aynısını yapabiliriz. Geleceğin G.Saray'ını ve Türkiye'nin yeni yıldızlarını ortaya çıkartacağız. Asıl hizmet budur."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler