Sarıgül'den 100 milyarlık dava!
Akgün’e yüklenen Sarıgül, “Cüneyt Akgün 5 yıl süreyle belediye başkanlığı yaptı. O zamanlar niye böyle bir proje üretmedi. Bu proje, tenkit eden zihniyetlere değil, topluma ve Mecidiyeköy halkına hizmet edenlerin eseridir. Bu benim değil, Türkiye’nin projesidir. Sayın Akgün, belediye ve gerçekle ilgisi olmayan afaki şeylerle uğraşmasın” ifadesini kullandı.
Son olarak Galatasaray’la ilgili görüşlerini belirten Sarıgül, şöyle konuştu: “Galatasaray’ın bugün tesise ihtiyacı vardır. Sayın Özhan Canaydın, şartları düşünerek Olimpiyat Stadı’nda kalmış olabilir. Biz bu projenin her türlü işlemini yapmaya devam edeceğiz. Sonunda bir noktada birleşeceğiz ve Galatasaray’a, gelir getiren, çok büyük bir tesis kazandıracağız.”
“Ben Şişli Belediye Başkanı olarak bölgemde sadece Galatasaray’a değil Fenerbahçe’ye ve Beşiktaş’a da bir takım projeler ürettim. Amacımız Şişli esnafının, Şişli toplumunun gelir düzeyini artırmak, onları refaha kavuşturmaktır. Umarım kısa bir süre sonra Başkan Özhan Canaydın ve yönetimle biraraya geldiğimizde, ortadaki tüm engelleri kaldırırız.”
Cüneyt Akgün, proje hakkında şunları söylemişti: "İki saatte çizilmiş, 10 yıldan önce tamamlanması imkansız bir proje. Galatasaray’ın söz hakkı bile yok. İlçe belediyelerinin böyle bir imar yetkisi de bulunmuyor. Bu şekliyle hayal ürününden öteye geçemez. Bu projeyi hayata geçirsinler, takla atarım."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü

Milan'da Christian Pulisic ile imza zamanı!

Mbappe krizi büyüyor: Formasını yaktılar!

Matthaus'tan Harry Kane için yeni sözleşme tahmini!

Real Madrid'de dokunulmaz: Arda Güler!

Napoli'den Monza deplasmanında dört gollü galibiyet
























