"Sözleşmemi uzatmam"
Manisaspor yönetiminin sözleşmelerini uzatmadıkları gerekçesiyle kaptan Sezer'le birlikte kadro dışı bıraktığı kaleci Ufuk Ceylan konuştu.
DHA
Alt yapı Koordinatörü Mümin Özkasap gözetiminde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren genç kaleci, sorunun bir an önce çözülmesini beklediklerini belirterek şunları söyledi:
"Sezer'le birlikte takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli bir rol üstlendik. Görevimizi kusursuz yapmaya çalıştık. Bu arada performansımızı beğenen Galatasaray, geçen yıldan bu yana ısrarla bizi reklerine bağlamaya çalışıyor ve bunun için belirli bir rakama kadar da çıktı. Ancak Başkanımız Kenan Yaralı, belirli bir miktarda diretiyor. Sanırım arada az bir fark kaldı. Tek dileğimiz 2 kulübün bir an önce anlaşması ve bu sorunun çözülmesi."
İki futbolcunun sözleşmelerini uzatmasını beklediklerini söyleyen Başkan Kenan Yaralı ise Galatasaray'dan yeni bir teklif gelmediğini açıkladı, "Sezer ve Ufuk'a yaptığımız teklif aynen geçerli. İmza atmaları, hem kulübün, hem de kendi çıkarları için doğru bir hareket" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona
























