Barça'ya Arda sözü
İspanyol basını gerek sayfalarında, gerekse internet sitelerinde Rijkaard ile birlikte Arda Turan’ı da gündeme almaya başladı.
Milliyet
El Mundo, Ivan Vargas imzalı haberde, Arsenal, Sevilla, Valencia ve Manchester City gibi dev kulüplerin de gözlerini diktiği Arda Turan için en önemli adımı Barcelona’nın attığını yazdı. Gazete, “Osmanlıların yeni gözdesi”diyerek övgüler yağdırdığı Arda Turan için, Rijkaard’ın devrede olduğunu ve bu oyuncuyu, Katalan ekibine kazandırmak istediğini iddia etti.
Laporta detaylı bilgi aldı
Diarioas gazetesi yazarlarından Moises Llorens ise Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard’ın, Arda’nın geleceğiyle ilgili bir telefon görüşmesi yaptıklarını yazdı. Llorens, İspanyol devi Barcelona’nın ABD’deki hazırlık kampındayken yapılan görüşmede, Başkan Laporta’nın Arda ile ilgili bilgi aldığı ve Hollandalı hocanın övgüler yağdırdığını da vurguladı.
Ancak haberde, Rijkaard’ın, Laporta’ya, bu sezon bırakmayı düşünmediklerini bildirdiği Arda Turan ile ilgili “Önümüzdeki sezon bu izni verebiliriz” hatırlatmasını yaptığı da belirtildi.
Moises Llorens, MİLLİYET’e verdiği özel bilgide de, Arda konusunda yürütülen bu gizli görüşmeler sonucunda Barcelona’nın önemli gelişmeler kaydettiğini, Türk yıldızın transferi için önümüzdeki aylarda açıklama yapılabileceğinin altını çizdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona
























