Sezonun en erken golü!

 

Anadolu Ajansı
Sezonun en erken golü!
Galatasarayımızda Lincoln, 4-1 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçınmda bu sezonun en erken golünü attı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe maçının 2. dakikasının hemen başında fileleri havalandırarak takımını öne geçirirken, sezonun en erken golünü de kaydetmiş oldu.

Lincoln, karşılaşmanın 9. dakikasında hakemin verdiği endirekt vuruşu, büyük bir hata yaparak doğrudan kaleye gönderdi. Mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderen Lincoln'ün, hakem Hüseyin Göçek'in golü iptal etmesine itirazda bulunması herkesi şaşırttı. Brezilyalı futbolcu, özellikle bu sezon uygulanan hakemlerin, rakibe sarı kart gösterme talebinde bulunan oyunculara sarı kart gösterdiğini de unutarak, 21. dakikada böyle bir hareketi nedeniyle sarı kart gördü.

Bu arada Galatasaraylı futbolcular ilk yarıda Selçuk'un bir pozisyonda Ümit'e ceza sahası içinde yaptığı harekete penaltı itirazında bulundular.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler