"Şampiyon olacağız"
‘Görevimin başındayım’
Eric Gerets, “Erdal Keser sözlerimi yanlış tercüme ediyor, böyle devam ederse, çeker giderim” dediği yönündeki haberleri kesin bir dille yalanlayıp, “Aramızda en ufak bir sorun yok. Hatta çok iyi dost olduk” diye konuştu.
Belçikalı hoca, şunları söyledi: “Türkiye’ye o kadar alıştım ki, böyle tuzaklara düşmem. İnsanlar istediğini düşünsün, doğruları ben biliyorum. Dedikodularla hem Galatasaray’ı hem de beni yıpratmaya çalışıyorlar ama ben sezon sonuna dek görevimin başındayım.”
‘Şampiyon olacağız’
“Neymiş, o geliyormuş, bu geliyormuş, ben aralıkta gidiyormuşum. Bunlardan çok sıkıldım. Sadece Başkan’a inanırım. Diğer yöneticiler de yüzüme karşı böyle bir şey söylemedi. Rahatım, ne dendiği umrumda değil. İlk yarıda gereksiz puanlar kaybettiğimizi biliyorum.
Ama bildiğim bir başka şey daha var; tıpkı geçen sezon olduğu gibi ikinci yarıda kayıpları telafi ederek, şampiyon olacağız. PAF’tan aldığım 4 gence de güveniyorum, gidişata göre şans bulacaklar”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!























