Günübirlik sefer!
Galatasaray, Kayseri Erciyessporla oynayacağı Türkiye Kupası maçı için sabah saatlerinde özel bir uçakla günübirlik olarak Kayseri'ye gidecek.
Gruptaki liderliğini garantiledikten sonra Erciyesspor maçı öncesi başta yabancı yıldızları olmak üzere 9 futbolcusuna izin veren ve takımını deplasman maçına bir gün önceden götürmeyen Teknik Direktör Gerets, 6 sakat oyuncusunun bulunmasından dolayı 18 kişilik kadroyu tamamlayamadı.
PAF takımından da takviye alan Belçikalı çalıştırıcı, Aslan'ı 17 kişiyle Kayseri'ye götürecek.
Öte yandan Aslan, dünkü idmanda iki takıma ayrıldı ve Erciyes maçının taktiğini denedi. Sarı - kırmızılılarda, sakatlığı bulunan Aydın, Orhan, Ferhat, Emre ve Hakan, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalıştı.
Sakatlara izin yok
Ligin ikinci yarısına en az sorunla girmek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, sakat oyunculara izin yaptıramayacak. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Aydın, Orhan, Ferhat, Emre ve Hakan'ın, 29 Aralık Cuma gününe kadar her gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel çalışmalar yapacakları açıklandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!
























