Monaco'dan Galatasaray itirafı!
Monaco Teknik Direktörü Sebastien Pocognoli, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Galatasaray maçıyla ilgili bir itirafta bulundu.
Monaco Teknik Direktörü Sebastien Pocognoli, ligde Marsilya ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
"BİZE ENERJİ GETİRDİ"
Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray galibiyeti için, "Bu galibiyet bize pozitif enerji getirdi." diyen Pocognoli, Marsilya maçıyla ilgili, "Önemli bir maç. Olumlu bir sonuç, hedeflerimize yaklaşmamızı sağlayacak. Ancak her şeyi belirleyecek bir maç olmayacak çünkü sezonun ikinci yarısında bir seri yakalayabileceğimizi ve hak ettiğimiz yere geri dönebileceğimizi umuyorum. Ancak bu maçın ne kadar önemli olduğunu ve medyanın ne kadar ilgisini çektiğini biliyorum, bu yüzden hazırlıklı olacağız." dedi.
"DEVAM ETTİREBİLİRSEK..."
Belçikalı teknik adam, "Galatasaray maçının ikinci yarısında yaptıklarımızı devam ettirebilirsek, bizim için olumlu olacaktır." diye konuştu.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Monaco, ligde pazar günü Marsilya deplasmanına konuk olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer


























