Galatasaray'da 3 isim gidecek! Okan Buruk 6 numara istiyor
Galatasaray'da ara transfer öncesi plan netleşti; üç isim ile yolların ayrılması beklenirken, Okan Buruk'un raporuyla öncelik savunma yönü güçlü bir 6 numara transferine verildi.
Sabah
Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi çalışmalar hız kazandı.
Sarı-kırmızılılar, kadro planlaması doğrultusunda Ocak ayında hareketli bir transfer süreci geçirmeye hazırlanıyor.
YUSUF, AHMED VE BERKAN GİDİCİ
Yönetimin, Yusuf Demir, Ahmed Kutucu ve Berkan Kutlu ile yollarını ayırması beklenirken, bu hamlelerle birlikte kulübenin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Stoper, orta saha ve forvet bölgeleri için arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda önceliği orta sahanın merkezine verdi.
Teknik direktör Okan Buruk, özellikle 6 numara pozisyonunda savunma yönü güçlü bir oyuncu talep ediyor.
TORREIRA, İLKAY VE SARA'YA ALTERNATİF
Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'yı savunmanın değişmez isimleri olarak kullanan Buruk, sezonun ikinci yarısında Singo ve Lemina'yı da dönüşümlü olarak stoper mevkisinde değerlendirmeyi planlıyor.
Orta sahada ise Torreira, İlkay Gündoğan ve Sara'nın alternatifsiz kalmasını istemeyen tecrübeli teknik adam, bu bölgeye yapılacak takviyeyle hem rekabeti artırmayı hem de takımın direncini yükseltmeyi amaçlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!


























