Makale Yaz
yasink
Bu haberi yazdır
Madem paramız yok...
 Şub
22
 2018

Sevgili Galatasaraylilar , herkes biliyor ki her zaman ki gibi Galatasaray'in  mali durumu maglum. Kötu. Lakin ben Mustafa Cengize inaniyorum. 1 ay baskan olmasina ragmen corap sponsoru buldu ve yillik 1 miyon dolar! Bu bence cok iyi bir anlasma. Ve daha da sponsor olacaktir. Hele ki sampiyon oldugumuzda super anlasmalar olacagina inaniyorum. Ki bir iki yildiz alsak onlar sayesinde de gelirimiz artacaktir ve sponsorlarda.

Ayrica Galatasaray mac ortalama 33 bin kisi stata geliyor. Fiyatlarda biraz indirim olsa bence bu 40bine yukselir ve daha fazla destek gelir. Daha fazla taraftar gelince daha fazla GSStoredan urun satabilirsin. Ya kampanya yap. ** TL ye alisveris yapana bir bilet hediye mesala.  

Zaten sampiyon oldursak rahat bir nefes alabilecegiz. Sampiyonluk geliri ve Sampiyonlar Ligi katilma geliri (inshallah ceza gelmese). Ve zaten TFF, MHK ve digerleri kimin sampiyon yapmak istedikleri belli...... 

Sozlemesi bitecek olanlarin hele ki Turk oyuncularin maasi TL ile odenecek deniliyor. Bence cok iyi bir fikir. Bu oyuncular ; Yasin Öztekin, Ryan Donk, Koray Günter, Carrasso, Latovlevici, Hakan Balta ve Eray Iscan.

Yasin, Donk ve Koray sözlemesi uzatilmasindan yanayim. Lakin maaslari yukselmemeleri sartinda. Iddaalara göre Koray icin Italya'dan teklifler geliyor.. Ki bu gercekse zaten bence kendisi ve bizim icin en iyi onun gitmesidir (Milli takim ve Turk oyuncularin Avrupada oynamalari icin). Eray zaten maglum perfomans berbat. Digerleri yastan dolayi..

Hele ki transfer yapmak istiyorsak önce sozlesmesi biten oyunculara bakmamiz lazim. Bu sene cok iyi oyuncular var sozlemesi bitecek olanlar.. Onlardan da para kazanabiliriz. Forma, sponsor, stat vs. Bu oyunculari hepsini diger bloglarimda gorebilirsiniz. 

Gelelim Musleraya.. Evet Muslera bu sene cok hatalar yapti. Beli yastan dolayi belki kendinden cok emin.. bilemeyiz. Olursa Muslerayi gondersek en iyi aday Arjantin kalecesi Romero'dur! Muslera zaten cok kazaniyor ve bence de gitme zamani geldi lakin gidisi guzel olmalidir ve inshaallah sampiyon olupta gider.

Transferlerde de Mustafa Cengiz Dursun Özbek gibi hata yapmayacaktir. Brumayi 13 milyona ve Podolskiyi 2,5 milyona gonderecek adam degildir. Ndiaye'den iyi para aldik. Rodriguesten de iyi para alacamizi dusunuyorum, teklif varsa tabi. 

Ve son olarak

Robben ve Ibrahimovic kesinlikle bedavaya alinmasi gereken oyunculardir.

NOKTA





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...